Dünya Kırmızı halı için ayaklara botoks

Kırmızı halı için ayaklara botoks

28.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pandemi sürecinde rahat giyinmeye alışan Hollywood yıldızlarının Oscar töreninde topuklu ayakkabılarla sorun yaşamamak için ayaklarına botoks ve dolgu yaptırdığı ortaya çıktı.

Kırmızı halı için ayaklara botoks

DIŞ HABERLER - ABD sinemasının en önemli ödülü olan 'Oscar'ların dağıtımı için düzenlenen törenlerdeki kırmızı halılarda, kadın oyuncuların ünlü modaevlerinin kıyafetleriyle ve çok pahalı ayakkabılarla poz vermesi adettendir. Sivri topuklu ayakkabılarla onlarca fotomuhabirine uzun süre poz vermek de ayakları ağrıtır. İşte bu nedenle Hollywood yıldızlarının, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Dolby Tiyatrosu'nda dün gece düzenlenen Oscar töreninde topuklu ayakkabılarla rahat etmek için ayaklarına botoks ve dolgu yaptırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sıraya girdiler

Los Angeles'ın en iyi plastik cerrahları, Hollywood yıldızlarının Oscar töreninde kırmızı halıda topuklu ayakkabılarıyla rahatça poz vermelerini sağlamak için ayaklarına dolgu enjekte ettirdiğini, botoks yaptırdıklarını açıkladı. Oscar tarihine yakın bir dönemde bu operasyon için yıldızların sıraya girdiğini belirten ve müşterileri arasında Nicole Kidman, Angela Bassett, Kris Kardashian'ın da bulunduğu Dr. Ava Shamban, "Destekleyici ayak dolgu enjeksiyonları ağrıyı hafifletebilir. Törende röportajlar için ayakta durmak, sert tabanlı bir ayakkabıyla üç saatlik bir yürüyüşe eşdeğer" dedi.

‘Dayanıklı hale getiriyor’

Pandemi döneminde rahat ayakkabılar giyen aktrislerin Hollywood’un ışıltılı hayatına “keskin bir şekilde” dönüşlerinde topuklu ayakkabılarla sorun yaşadığını belirten Dr. Shamban şunları söyledi: “Biz ayakların dayanaklı olması için dolgu uyguluyoruz. Prosedür, deri altına yüksek yoğunluklu, daha uzun ömürlü hyaluronik asit dolgusu enjekte etmeyi içerir. Bu madde vücutta doğal olarak var ancak yaşlandıkça kaybediyoruz. Bu da topuklu ayakkabı giyince acı sonuçlara  neden oluyor. Ayaklara dolgunun fiyatı ne kadar ve hangi ürünün enjekte edildiğine bağlı olarak 2 bin ile 3200 dolar arasında değişiyor.”

Haberin Devamı

‘Bu harika bir işlem’

İngiliz “Daily Mail” gazetesine bu işlemi yaptırdığını itiraf eden bir Hollywood yıldızı, tanıdığı herkesin yüzüne botoks ya da dolgu yaptırdığını ancak ayağa yapılan bu operasyonu yeni keşfettiğini ifade etti. Adını gizleyen söz konusu yıldız, “Ödül sezonu başladı ve uzun zamandır ilk kez ayaklarımı topuklu ayakkabılara sıkıştırmak zorunda kaldım. Son iki yıldır pandemi süreci nedeniyle parmak arası terlik ve bot giyiyorum. Birkaç etkinliğe topuklu ayakkabılarla katıldığımda acı çektim. Plastik cerrahıma ne yapabileceğini sordum. Doktorum da ayaklara botoks ve dolgu işlemi yapılabildiğini söyledi. Bu harika bir işlem” diye konuştu.