Dünya Kızından babasına şok suçlama: '70 kadını öldürdü, cesetleri burada!'

Kızından babasına şok suçlama: '70 kadını öldürdü, cesetleri burada!'

26.10.2022 - 16:44 | Son Güncellenme:

Polis yetkilileri, babasının yaşları 20 ile 30 arasında değişen 70 kadar kadını öldürdüğünü söyleyen bir kadının iddilarını araştırıyor. Kadın, "Cesetlerin nereye gömüldüğünü biliyorum" derken, bölge şerifi de "Orada cesetler olduğuna yüzde 100 inanıyorum" diyor.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

Polis, Iowa'da yaşayan bir çiftçinin kızının şoke edici iddialarını araştırıyor. Lucy Studey, polise başvurdu ve babasının azılı bir seri katil olduğunu iddia etti. Lucy'nin yetkililere "Cesetlerin nereye gömüldüğünü biliyorum" demesinin ardından polis, adamın 70 kadar kadını öldürdüğü iddialarını araştırıyor.

Haberin Devamı

Lucy Studey, babası Donald Dean Studey'nin kadınları öldürdükten sonra kendisini ve kardeşlerini, kurbanlarının cesetlerini 30 metrelik bir kuyuya atmaya yardım etmeye zorladığını söylüyor.

CESETLERİ YAZIN EL ARABASI, KIŞIN KIZAKLA TAŞIMIŞLAR 

Lucy Studey, polise yaptığı itirafta cesetleri Iowa'daki tarım arazisinde taşımak için sıcak aylarda el arabası, kışın ise kızak kullanmaya zorlandığını söyledi.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

Kızına göre, dört çocuğu da, 'geri dönmeyeceklerinden' korktukları için babalarının emirlerini yerine getirmek zorunda kaldı. Studey, babasıyla ilgili "her zaman sarhoştu" ve ekledi:

Karavanın içinde kadınları ezerek veya tekmeleyerek öldürmeyi severdi.

POLİS KÖPEKLERİ DÖRT NOKTAYA ODAKLANDI

Fremont County Şerif ofisi, kadavra köpeklerinin mülkte arama yapıldığı sırada az dört noktayı işaret ettiğini doğruladı.

Haberin Devamı

2013 yılının Mart ayında, 75 yaşındayken ölen Donald Dean Studey, 50 ila 70 kadın ve biri 40'larında ve biri 20'lerinde olmak üzere en az iki erkeği öldürmekle suçlanıyor.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

İKİ KARISI DA ÖLDÜ

Her iki karısı da adamdan önce öldü. Polis kayıtları, kadınlardan birinin kendisini elektrik kablosuyla boğarak öldürdüğünü ve diğerinin de kendini vurduğunu doğruluyor.

Lucy'ye inandıklarını söyleyen polis yetkilileri, kızının bu itirafının Studey'yi Amerikan tarihinin en azılı seri katillerinden biri olabileceğine inanıyor.

Dedektifler, adamın eskort oldukları düşünülen kadınlarla Nebraska'da tanıştığını ve onları öldürmeden önce beş dönümlük arazisine çektiğine inanıyor.

Lucy, kadınların hepsinin koyu renk saçlı ve beyaz tenli olduğunu, yaşlarının ise 20 ile 30 arasında değiştiğini ileri sürdü. Babasının kurbanlarından sadece birinin, ve 15 yaşındaki bir kaçak dışında çoğunun 20'li ve 30'lu yaşlarında olduğunu iddia ediyor.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

GANİMET OLARAK ALTIN DİŞLERİ SAKLADI

Lucy, babasının kadınların ağzından aldığı altın dişleri ganimet olarak sakladığını, hepsi giyinik ve mücevherleriyle birlikte gömülü olduğunu iddia etti. Lucy, Newsweek'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bize kuyuya gitmemiz gerektiğini söylerdi ve ben bunun ne anlama geldiğini biliyordum. Ne zaman kuyuya ya da tepelere gitsem, bir daha geri döneceğimi düşünmüyordum. Çenemi kapalı tutmadığım için beni öldüreceğini düşünürdüm. Babama karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Hiçbir şey. Babam hayattayken adalet istedim ama o öldü. Ben sadece ailelerin babamın kurbanlarının yolunu gözlemeyi bırakmalarını ve onlar için düzgün bir cenaze töreni yapılmasını istiyorum.

Studey'nin kurbanlarını kuyuya attıktan sonra, çocuklarını cesetlerin üzerine toprak ve kimyasal atık dökmeye zorladığı da iddialar arasında.

Haberin Devamı

"ONA YÜZDE 100 İNANIYORUM"

Fremont County Şerifi Kevin Aistrope, "Orada cesetler olduğuna yüzde 100 inanıyorum" diyerek soruşturma açıldığını doğruladı ve olay yerinde kazı yaparlarsa bunun 'büyük bir görev' olacağını söyledi.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

Kuyuyu açmanın maliyetinin 25 bin dolar civarında olacağını, tam bir kazının ise 300 bin dolardan daha fazlasına mal olacağını da sözlerine ekledi.

Green Hollow Road'daki mülk, henüz resmi bir suç mahalli değil çünkü memurlar henüz herhangi bir kalıntı bulamadı.

FBI ve Iowa Suç Soruşturma Birimi, soruşturmada yerel polis gücüne yardım ediyor.

Kızından babasına şok suçlama: 70 kadını öldürdü, cesetleri burada

POLİS BİLE ONDAN ÇEKİNİYORDU

Parmaklarına boğumlarına 'aşk' ve 'nefret' dövmeleri yaptıran Studey'nin sabıka kaydı olduğu ancak birkaç takma ad kullandığı biliniyor.

1950'lerde Missouri'de hırsızlık ve 1989'da sarhoş araba kullanma suçundan hapse atıldı. Polis, ona karşı 'temkinli' oldukları için yaşadığı karavana nadiren gittiklerini doğruladı.

Lucy, "Tek istediğim bu yerlerin kazılması" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

İnsanların kayıplarıyla vedalaşabilmeleri için bu kadınlara uygun bir cenaze töreni yapılması tek isteğim. Babam ömrü boyunca bir suçlu ve katildi.

Lucy'nin kardeşi Gary'nin 39 yaşında intihar ettiği bildirilirken, diğer kardeşlerinin yetkililerle işbirliği yapıp yapmadığı ise belli değil.

Lucy, yaşananları yıllar boyunca birkaç kişiye anlattığını ama 'kimsenin onu dinlemediğini' iddia ediyor.