Dünya 4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi! Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi! Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

06.01.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Cecil adındaki köpek, sahiplerinin mutfak tezgahının üzerine bıraktığı, 4 bin dolar nakit para dolu zarfı 'atıştırmalık' niyetine mideye indirdi. Hayatının en pahalı yemeğini yiyen köpek daha sonra biraz kestirmek için kanepeye koştu. Panik içinde kalan sahipleri ise, beklenmedik ve zorlu bir yapbozla baş başa kaldı.

4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

Şaşırtıcı olay ABD'nin Pensilvanya eyaletinde gerçekleşti. Buna göre, goldendoodle cinsi olan Cecil adındaki köpek, sahiplerinin bir müteahhite yapılacak ödeme için hazırladığı para dolu zarfı keşfetti.

Haberin Devamı

Zarfı atıştırmalık niyetine yiyerek midesine indiren köpek hızla internette viral oldu. 

Aralık ayı başlarında Clayton Law, evindeki mutfak tezgahının üzerine 4 bin dolar (yaklaşık 119.287 Türk Lirası) içeren bir zarf bıraktı. O ve eşi Carrie'nin, çit kurulumu için nakit olarak ödeme yapması gerekiyordu.

Yaklaşık 30 dakika sonra ise, hiç beklemediği bir sürpriz karşılaşacaktı. Sevgili köpekleri Cecil, hayatının en pahalı yemeğini yemişti ve her yere saçılmış kağıt para parçaları bırakmıştı.

'NEREDEYSE KALP KRİZİ GEÇİRDİM'

4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

Carrie Law, yerel bir gazeteye verdiği röportajda, "Birdenbire Clayton bana 'Cecil 4 bin dolar yiyor!' diye bağırdı. Neredeyse kalp krizi geçirdim" dedi.

Çift, Amerikan basınına verdikleri başka bir demeçte ise, Cecil'i 'şaşkın bir çocuk' olarak tanımladı. Carrie Law röportajında, "O çok titizdir, masanın üzerine bir biftek bırakabilirsiniz ve ona dokunmaz çünkü yemek odaklı değildir. "Fakat görünüşe göre para odaklı" diye ekledi. 

Haberin Devamı

BEKLENMEDİK BİR 'YAPBOZ'

4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

Cecil 'yemeğini' yedikten sonra biraz kestirmek için hızla kanepeye giderken çift, herhangi bir tıbbi tedaviye ihtiyacı olup olmadığından emin olmak için hemen Cecil'in veterinerini aradı.

Şans eseri, Cecil büyük bir köpek olduğu için onu yalnızca evde gözlemlemeleri yeterli oldu. Cecil'in veterineri çifte evcil hayvanlarının iyi olacağını söyledi.

Çift, Cecil'in dışkısından ve kusmuğundan paraları çıkarmak zorunda kaldı. Daha sonra beklenmedik ve zahmetli bir yapboza başlamaları gerekiyordu.

450 DOLAR HALA KAYIP

4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı

İlk önce paraları lavaboda iyice temizlemeye çalıştılar, sonra 50 ve 100 dolarlık banknotları parça parça birleştirmeye koyuldular. 

Yanı sıra, bankaların bunları kabul etmesini ve yeni banknotlarla değiştirmesini sağlamak için banknotların her iki tarafındaki seri numaralarını bulmaya da gayret ettiler. Banka banknotların çoğunu aldı, 450 dolar ise hala kayıp.