Dünya Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı!

Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı!

13.03.2024 - 11:00 | Son Güncellenme:

Otoyola atılmış halde bulunan yılanlar, bir sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından '25 yıldır uğraştığım en kötü şeylerden biri' olarak tanımlandı.

Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı

Birleşik Krallık'ın Galler kırsalında, biri 5,2 metre uzunluğunda olmak üzere iki düzineden fazla yılan, bir yolun kenarında ölü olarak bulundu. Yerel bir sivil toplum kuruluşu, yol kenarına kutular, çöp torbaları ve yastık kılıfları içinde atılmış 27 yılan ve dört tavuğun bulunmasının ardından araştırma başlattı.

Haberin Devamı

'DAHA BÜYÜK YILANLARI BESLEMEK İÇİN'

Uzunlukları 1 metre ila 5,2 metre arasında değişen (tamamen yetişkin bir zürafanın boyuna eşdeğer) yılanlar, Galler'in güneybatısındaki Pembrokeshire'daki Waterston'da bulundu. Sivil toplum kuruluşu üyelerinden Keith Hogben, bunun 25 yıldır uğraşmak zorunda kaldığı en kötü vakalardan biri olduğunu aktardı.

Şöyle konuştu: 

"Yılanların uzunlukları 1 ft ile 17 ft arasında değişiyordu ve hepsi çeşitli çürüme aşamalarındaydı. Yılanların yanında dört ölü beyaz tavuk da bulundu. Büyük ihtimalle daha büyük yılanlar için yiyecek olduklarına inanıyorum. Bunun 25 yıldır uğraştığım en kötü şeylerden biri olduğunu dürüstçe söyleyebilirim. Bu zavallı yılanların bir süredir acı çekiyor olabileceğini düşünmek çok üzücü. Onları bulan kişi için çok kötü olmuş olmalı."

Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı

Hogben, yılanların ölümlerine neyin sebep olabileceğinin belirlenmesine yardımcı olmak için bazı yılanlar üzerinde otopsi incelemeleri düzenlemeye çalıştığını kaydetti. Ayrıca nereden geldiklerini bulmaya yönelik soruşturmalar da yürütülüyor.