Dünya Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti!

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti!

03.11.2022 - 16:42 | Son Güncellenme:

30 yılı aşkın süre ülkenin dört bir yanındaki hastanelerde çalışan adamın, 1987'de iki kadını öldürdüğü ortaya çıkınca tutuklandı. Sapık adamın çalıştığı hastanelerin gece vardiyasında işlediği diğer suçlar ise sonradan ortaya çıktı.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti

David Fuller, 1989 yılından beri hastanelerde elektrikçi olarak çalışıyordu. Eylül 2011'de kapanıncaya dek Kent ve Sussex Hastanesi'nde görev yaptı. Ardından Tunbridge Wells Hastanesi'ne transfer edildi. Fuller, işlediği mide bulandıran suçlar ortaya çıkıp tutuklanıncaya kadar tacizlerine burada devam etti. Hastnenin her köşesine erişimi olan sapık katik, çalışmak için özellikle cece vardiyalarını seçiyordu. Diğer personel çıktığında ise morga inerek cesetleri "ziyaret ediyordu".

Haberin Devamı

100'DEN FAZLA İSTİSMAR

68 yaşındaki adam, 34 yıl önce İngiltere'de iki kadını öldürdü. Bununla da kalmadı ve 100'den fazla kadının cesedini taciz ve istismar etti.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti

Fuller, 1987'de Tunbridge Wells kasabasında iki ayrı saldırıda Wendy Knell ve Caroline Pierce'a cinsel saldırıda bulundu ve onları öldürdü. Fuller, iki cinayet için iki ömür boyu hapis ve diğer suçlarının her biri için de 12 yıl hapis cezası aldı.

"ALÇAK, HASTA VE SAPKIN"

Maidstone Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılan mağdur yakınları, Fuller için "alçak, hasta ve sapkın" bir "hayvan" ifadelerini kullandı.

Yargıç Cheema-Grubb karar duruşmasında Fuller'a "Yaptıklarınız bu toplumda çok büyük üzüntüye neden oldu. Eylemleriniz doğru ve insani olan her şeye karşı ve anlaşılmaz. Ölülerin haysiyetine saygı göstermediniz" dedi.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti

Haberin Devamı

Fuller, iki cinayet için iki ömür boyu hapis ve diğer suçlarının her biri için de 12 yıl hapis cezası aldı.

Öldürülen Knell'in annesi Pamela, "Ömrümüzün sonuna dek hiçbir tesellimiz olmadan bu kayıpla yaşamak zorundayız" diye konuştu ve ekledi:

Bu olaydan beri bir gece rahat uyumadım. Bugün bile kendi başıma dışarı çıkmaktan endişe duyuyor, yanıma bir erkek yaklaştığında donup kalıyorum.

İTİRAF ETTİ

Ve son olarak bugün David Fuller, hastane morglarında 23 ölü kadına cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. 68 yaşındaki sapık, Croydon Kraliyet Mahkemesi'nde, 2007 ve 2020 yılları arasında işlediği suçları kabul etti.

KURBANLARI ARASINDA TÜRK AZRA DA VAR

Sapık katilin istismar ettikleri arasında Kıbrıslı Türk genç kız da var. Kent bölgesinde aracı alev alan 24 yaşındaki Azra Kemal, yanmaktan kurtulmak için aracından hızlı bir şekilde indiği sırada, köprüden düşerek hayatını kaybetmişti.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti

Sevenoaks ve Tonbridge köprüsü üzerinde aracı alev alan Azra, dengesini kaybederek köprüden 13 metrelik boşluğa düşerek, 2020 yılında yaşamını yitirmişti. London School of Economics’te Hukuk eğitimi alan Azra'nın ölümü, hem İngiliz hem de Türk basınında geniş yer bulmuştu. Daha sonra sapık katil David Fuller'ın istismarına uğradığı orta çıkan Azra'nın adı yeniden manşetlerde yer almıştı.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti

SAPIĞIN KURBANLARINA 16 İSİM DAHA EKLENDİ

Halihazırda iki kadını öldürmek ve 102 kadın cesedine cinsel istismarda bulunmaktan müebbet hapis cezasına çarptırılan nekrofili, bu yılın başlarında 16 yeni cinsel suçlamayla karşı karşıya kalmıştı. Aralık 2021'de müebbet hapis cezasına çarptırılan Fuller, morgda işlenen 16 tane daha cinsel suçlamayla yargılanmak üzere Medway Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılandı.

Haberin Devamı

Fuller'ın suçlarıyla ilgili başlatılan bağımsız soruşturmayı Sir Jonathan Michael yönetti. Soruşturma, ilki Fuller'ın Kent ve Sussex Hastanesi'ndeki eylemlerine, ikincisi de Fuller'ın eylemlerinin ülke geneline etkileri üzerine yoğunlaşan iki ayrı kısımda yürütüldü.

Kurbanları arasında Türk kızı Azra da vardı... Sapık katil itiraf etti