Dünya Lüks malikânelere milyonlar yatırdılar

Lüks malikânelere milyonlar yatırdılar

03.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Lüks malikânelere milyonlar yatırdılar

Yanındaki mülkü de aldı

Haberin Devamı

ABD’li pop star Rihanna, aylar önce 7 banyolu bir konağı 13.8 milyon dolara satın aldı. Ancak mahremiyetine özen gösteren şarkıcı, konağın yanındaki 5 yatak odalı evi de 10 milyon dolara almaya karar verdi. 1930’ların sonlarında inşa edildiği belirtilen konağın 3.500 metrekareden fazla bir alanda yer aldığı belirtildi. Rihanna’nın söz konusu mülklerinde kokteyl barı, SPA, spor salonu ve 10 süper otomobil park etmek için bir otopark da bulunuyor. Rihanna’nın 2 milyon dolardan fazla bir değere sahip araç koleksiyonu olduğu da biliniyor.

Tenis kortu, gölet, kiler

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field kısa süre önce Los Angeles’taki milyonlarca dolarlık malikânelerini Kanadalı müzisyen Drake’e sattı. Ancak, çok uzağa taşınmayan çift, aynı bölgede daha büyük bir malikâneyi 49.5 milyon dolara satın aldı. Çiftin yeni malikânesinde tenis kortu, gölet, kapalı garaj, kiler ve şarap mahzeni bulunuyor.

Haberin Devamı

Lüks malikânelere milyonlar yatırdılar

80 milyon $’lık mülk

ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Bu portföyde yer alan en ünlü evlerden biriyse Los Angeles’taki 1934 yılında inşa edilen “Koloni Revival” mimari tarzındaki malikânesi. Bin metrekarelik alanda yer alan malikânenin 7 yatak odası ve 8 banyosu bulunuyor. 25 milyon dolarlık ev, Taylor Swift satın almadan önce Hollywood film yapımcısı Samuel Goldwyn’e aitti. Ünlü şarkıcı daha önceyse 5 banyosu, bir şarap mahzeni ve büyük bir yüzme havuzuyla dikkat çeken 4 yatak odalı Beverly Hills evini 2.1 milyon sterline sattı.

Hem ABD’de hem Kanada’da

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve eşi, manken Hailey Bieber, 2020’de ABD’de Beverly Park’ta bulunan malikânelerini 25.8 milyon dolara satın aldı.  Çift ayrıca zamanlarının bir kısmını Kanada’da göl kıyısındaki 5 milyon dolarlık malikânelerinde geçiriyor.  

Ne ararsan var

Şarkıcı Drake’in Robbie Williams’tan satın aldığı Los Angeles’taki 50 milyon dolarlık malikâne, Hollywood standartlarına göre bile devasa. 2.300 metrekarelik mülkte sinema, spor salonu, asansör, havuz, açık mutfak, şarap mahzeni, spor salonu, 11 araçlık park yeri ve 22 banyo bulunuyor.