Dünya Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı!

Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı!

07.11.2022 - 11:35 | Son Güncellenme:

Kurbanlarını eve çekmek için birbiri ardına sıraladığı yalanları kullandı. Onlara korkunç şeyler yapıp evinin altına gömdü. Sadist katille yüzleşen polis, ona verdiği tüyler ürperten cevabı hala unutamıyor.

Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı

Dünyanın en azılı seri katillerinden biri olan John Wayne Gacy'yi yakalayan ve sakladığı cesetler hakkında onunla yüzleşen polis, seri katilin şeytani gülümsemesini ve ona söylediklerini asla unutmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Emekli Des Plaines dedektifi Rafael Tovar, 1978'de Gacy'nin Cook County mülkünde yapılan korkunç arama sırasında 29 kurbanı ortaya çıkardı.

Suçlarından önce palyaçoluk yaptığı için "katil palyaço" olarak anılan Gacy, 1972 ve 1978 yıllarında Illinois'de 33 genç erkek ve oğlan çocuğunu öldürmekten ölüm cezasına çarptırıldı.

Kurbanlarının çoğu, korku evinin altındaki küçük bir boşluğa gömülürken, diğerleri Des Plaines Nehri'ne atıldı.

TECAVÜZ EDİP İŞKENCE YAPTI

Tüyler ürpertici katil, kurbanlarını evine çekmesi, bir 'sihir hilesi'nin parçası olarak onları kelepçe takmaları için kandırması, ardından tecavüz etmesi, işkence yapması ve boğmasıyla biliniyor.

Gacy'nin tutuklanmasına yardım eden Tovar, Chicago doğumlu seri katilin sorgusunu üstlenen polis memurlarına eziyet etmekten çok keyif aldığını anlattı.

Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı

Haberin Devamı

Emekli dedektif Tovar, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Gacy, bir şeyler bildiğinizi anladıysa, ona sorduğunuz tüm sorulara dürüstçe cevap veren bir tipti. Ama eğer gerçekten bir şeyler bilmiyorsanız, sizinle oyun oynardı" dedi.

"KAÇ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜN?"

Soruşturma sırasında bir noktada, Gacy ile tüyler ürpertici bir sohbete başladı. Bu öyle bir konuşmaydı ki, bugün bile peşini bırakmıyor.

Polis aracıyla ilçe hapishanesinden aşağı gidiyorduk. Ve o sırada ona 'John, gerçekten kaç kişiyi öldürdün?' dedim ve o bana 'Eh, bunu avukatıma söyledim ve siz zaten biliyorsunuz ama 45 iyi bir rakam gibi görünüyor' dedi. İşte o zaman 'Peki neredeler John?' dediğimde yüzünde küçük bir sırıtışla bana baktı ve 'Sen dedektifsin. Öğrenmek sana kalmış' dedi.

Gacy'nin mide bulandırıcı hileleri arasında, komşularının ondan şüphelenmesini önlemek için, sokak partilerinde palyaço olarak oynamak vardı. Ayrıca yaşadığı mahallede pek çok işe yardımcı olarak "saygın" bir Demokrat olarak anıldı.

MAHALLENİN EN SEVİLEN İNSANI

78 yaşındaki Tovar, "Etrafındaki tüm insanları manipüle etmek için her şeyi yaptı" dedi ve ekledi:

Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı

Örneğin, üzerinde saban olan bir kamyoneti vardı ve mahallede her kar yağdığında caddede bir aşağı bir yukarı gidip, herkesin garaj yollarını sürüyordu. Her yaz, bir tema partisi düzenler ve herkesi davet ederdi. Bir şeye ihtiyaçları olduğunda her zaman yardım etmek için hazırdı çünkü zar zor uyuyordu ve bu yüzden hiçbir işi yokru. Yani, etrafınızda böyle biri olduğunda, bir şeyden şüphelenseniz veya birisi bir şey söylese bile, muhtemelen 'Ahhh hayır, Gacy iyi bir adam' dersiniz. İnsanlarla nasıl oynayacağını biliyordu. Zekiydi. Hatası, sonunda iyi bir çocuk seçmesiydi. İnsanlar onu umursadı, insanlar soruşturmayı zorladı.

Tovar'a göre Gacy, polislere palyaço gibi giyinmeyi sevdiğini çünkü "bu sadece cinayetten kurtulabildiğini" söyledi ve ekledi:

KORKU SALTANATI

Gacy gençleri severdi. Palyaço ne yapar? Gençleri çeker.

Gacy'nin korku saltanatı, düşünülemez bir zulüm ve amansız tacizle altı yıla damgasını vurdu.

Tüm kurbanları boğuldu, önceleri bıçaklıyordu. Ardından cesetleri evinin alt kısmına gömüyor veya Des Plaines Nehri'ne atıyordu. Ancak tüm bu zaman boyunca Gacy, kendisini topluluğun saygın bir üyesi olarak sundu ve palyaço 'Pogo' karakteriyle hayır işleri yaparak çifte hayat yaşadı.

Haberin Devamı

FIRST LADY İLE BİLE TANIŞTI

Hapishanede, ünlü bir katil olmaktan büyük zevk aldı ve hatta korkunç palyaço resimleri çizip satarak hücresinden bile para kazandı.

Mahallenin en sevilen kişisiydi... Sadist katilin çifte hayatı

Bir Demokrat olarak yerel bir organizasyon komitesinde görev yaptı, hatta 6 Mayıs 1978'de First Lady Rosalynn Carter ile tanıştı.

Ancak onunla tanışan kimsenin, palyaço maskesi altındaki bu sapık adamın, bölgedeki bir dizi ortadan kaybolmadan sorumlu sadist bir katil olduğuna dair hiçbir fikri yoktu.