Dünya Meghan Markle kapak olduğu derginin manşetini "ırkçı" bulmuş

Meghan Markle kapak olduğu derginin manşetini "ırkçı" bulmuş

02.10.2022 - 17:49 | Son Güncellenme:

Yeni bir kitaba göre, Vanity Fair'in kapak konusu Meghan Markle'ı "çok mutsuz" etti çünkü Prens Harry ile ilişkisine atıfta bulunan manşetin "ırkçı" olduğunu düşünüyordu.

Meghan Markle kapak olduğu derginin manşetini ırkçı bulmuş

41 yaşındaki Sussex Düşesi'nin, derginin Ekim 2017 tarihli sayısında yer alan "Harry'ye Delicesine Aşık" manşetine öfkelendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Judy Garland ve Mickey Rooney'nin 1939 yapımı Babes in Arms filminde seslendirdiği ve yüzlerini siyaha boyamış kişilerin dans ettiği şarkının adıyla aynı manşetin atılması yüzünden Markle'ın üzüldüğü aktarıldı.

Meghan'ın kapakta kullanılan kendi fotoğrafından da rahatsız olduğunu iddia eden Valentine Low'un "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown" (Saray Mensupları: Tacın Arkasındaki Gizli Güç) adlı kitabı, onun iç sayfalardaki haberi "olumsuz" olarak tanımladığını öne sürdü.

Yazar Low'a konuşan bir kaynak, "Onlar [Harry ve Meghan] bunu internette değiştirmeye çalıştı çünkü [onlara göre] bunun ırkçı kökenleri vardı" demiş.

Bunun kendisiyle değil, Harry'yle ilgili olmasından dolayı üzgündü.

Haberin Devamı

Kaynak, "Olumlu bir yazı da olsa, mümkün olan her şekilde suçlamak istiyordu" ifadesini kullanmış:

Fotoğrafları beğenmedi. Haberin olumsuz olduğunu düşünüyordu. Bunun kendisiyle değil, Harry'yle ilgili olmasından dolayı üzgündü.

Harry ve Meghan arasındaki ilişki 2016 yılında başladı. İkili, Vanity Fair dergisinin bu sayısının basılmasından birkaç hafta sonra Kasım 2017'de nişanlandıklarını duyurmuştu.

Kaynak: Independent Türkçe