Dünya 'Mini şort çetesi'nden hain tuzak! Sayıları bir anda arttı

'Mini şort çetesi'nden hain tuzak! Sayıları bir anda arttı

06.06.2023 - 15:03 | Son Güncellenme:

Kolombiya'da bir turist ile önce sohbet eden daha sonra saldıran genç kızlar talihsiz adamın neyi var neyi yok çaldı. O anlar anbean kamera yansırken işlek caddede kimsenin yardıma gelmeyişi pes dedirtti.

Kolombiya'nın başkenti Medellin'de işlek bir caddede yaşananlar dünya basınında deprem etkisi yarattı. 2.5 milyon nüfuslu şehirde bir İngiliz turist, yanına yaklaşan 'mini şortlu' kızlar tarafından tuzağa düşürüldü.

Haberin Devamı

Kameraya yansıyan görüntülerde kurbanlarını bir süre devam eden iki kadının turistle sohbet etmeye çalıştığı görüldü. Kısa bir süre sonra kadraja 2 kadın daha girdi ve bir anda adama saldırmaya başladı ve çantasını almaya çalıştılar.

ÇEVREDEKİLER SADECE İZLEDİ

Saldırı en az bir dakika sürüyor gibi görünüyor ve grubun turistlerin eşyaları için savaşırken caddenin karşısına geçtiğini kayıtlara geçti. Çevredekiler ise o anlarda olanları film izler gibi izledi.

Yerel medyada çıkan haberlerde ise adamın kendini ne kadar savunmaya çalışırsa çalışsın kadınların soygunu başarıyla gerçekleştirdiğini bildirdi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise adamın para, cüzdan ve en değerli eşyası olarak telefonunun çalındığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Mini şort çetesinden hain tuzak Sayıları bir anda arttı

POLİSTEN AÇIKLAMA GELDİ

Polis tarafından yapılan bilgilendirmede ise kadınların kısa sürede yakalandığı ve tutuklandığı bildirildi. Polis kadınların gözaltına alındığına dair bir fotoğraf da paylaştı. Turistin çalınan eşyaları ise kendisine teslim edildi. Valle de Aburrá Büyükşehir Polisi Teftiş Memuru Binbaşı Adrian Chacon tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

'Şehrin güvenlik kameralarından titiz bir takip başladı. Ekiplerimiz 3 kadının gittiği yeri tespi etti ve kısa sürede yakaladı'

Mini şort çetesinden hain tuzak Sayıları bir anda arttı

BİR SKANDAL DAHA

Öte yandan gün içerisinde yine Kolombiya'dan skandal niteliğinde görüntüler geldi. Polonyalı turistler, Venezuelalı kişiler tarafından hem darbedildi hem de soyuldu. O anlar anbean kameraya yansırken saldırgan kişinin yüz ifadesi pes dedirtti.