Dünya Misafire uyurgezer tecavüz

Misafire uyurgezer tecavüz

16.11.2008 - 12:25 | Son Güncellenme:

İngiliz Jane McKenna evinde misafir olarak kaldığı arkadaşının uyurgezer kocasının tecavüzüne uğradı. Zanlı olay anında ‘uyuduğu’ için serbest kaldı.

Misafire uyurgezer tecavüz

İNGİLİZ Jane McKenna (33) barbekü partisine katılmak Hampshire’de yaşayan arkadaşının evine gitti. Geceyi burada geçiren bir çocuk annesi kadın akıl almaz bir olay yaşadı. Telegraph Gazetesi'nde yer alan habere göre evin alt katındaki bir odada uyuyan McKenna iddiaya göre arkadaşının uyurgezer eşi Jason Jeal’in (37) tecavüzüne uğradı. Hemen polise giden Jane McKenna, Jeal’den şikayetçi oldu. Ancak yapılan araştırmada adamın uyurgezer olduğu ve yaptığı hiçbir şeyi hatırlamadığı belirlendi. Daha önce de uyurgezer haldeyken merdivenlerden yuvarlanan Jason Jeal’in 2003 yılında rapor aldığı ortaya çıkınca kurtuldu.

CEZASINI ÇEKECEK

YAŞADIĞI şoku atlatamadığını söyleyen Jane McKenna, ‘Psikolojik tedavi görüyorum. Eşimle sorunlar yaşadığım için o gece alkol almıştım. Bu yüzden karşı koyamadım’ dedi. İnsan hakları derneklerinden destek alan McKenna, Jason Jeal’in cezasını çekmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yazarlar