Dünya Mısır'da anne vahşeti! Tenceredeki kaynar su detayı pes dedirtti

Mısır'da anne vahşeti! Tenceredeki kaynar su detayı pes dedirtti

02.05.2023 - 16:21 | Son Güncellenme:

Mısır'da oğlunu öldürdükten sonra kafasını pişirip yiyen kadının ifadeleri kan dondurdu. İnfial yaratan gelişme sonrası çocuğun cansız bedenini polis, olay yerine gelen babaya göstermedi.

Mısırda anne vahşeti Tenceredeki kaynar su detayı pes dedirtti

Mısır'da yaşanan ve dünya basınında deprem etkisi yaratan gelişmenin başrolünde Hanaa isimli kadın yer aldı. 29 yaşındaki annenin çocuğuna yaptıkları kan dondurdu.

Haberin Devamı

DETAYLAR PES DEDİRTTİ

Hanaa, amcasının Abu Shalabi köyündeki aile evinde kovalar içinde bulunan vücut parçaları sonrası tutuklandı. Yerel basında çıkan haberlere göre, anne polise oğlunun kafasını sonsuza kadar birlikte yaşamak için kesip yediğini itiraf etti.

Hanaa'nın, masum oğlunu banyoda kesmeden önce kafasına defalarca vurduğu öne sürüldü ve yemeden önce de tencerede kaynar suda pişirdiği aktarıldı.

Mısırda anne vahşeti Tenceredeki kaynar su detayı pes dedirtti

BABASINA OĞLUNU GÖSTERMEDİLER

Hanaa, tutuklandıktan sonra polise 'akıl hastası olduğunu' ve oğlunu öldürmeyi düşünmediğini söyledi. Polisin kendisine ulaşması üzerine olay yerine geldiğini belirten acılı baba ise 'Geldiğimde polis korkunç manzara yüzünden oğlumu görmemi engelledi' dedi. Hanaa ise H.A isimli şahısla 4 yıl önce ayrıldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Hanaa'nın avukatı genç kadının kendisine çocuğunu neden öldürdüğünü söylediğini söyledi. Babasının sürekli oğluyla buluştuğunu belirten Hanaa konuyla ilgili şu sözleri söyledi:

'Babasından intikam almak ve özgür olmak istedim. H.A sürekli gelip onu götürmeye çalışıyordu'

Mısırda anne vahşeti Tenceredeki kaynar su detayı pes dedirtti

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Cumhuriyet Savcılığı yaptığı açıklamada, zanlının gözaltına alındığını ve psikiyatrik değerlendirmeden geçirileceğini bildirdi.