Geri Dön
Molatik Fiskos: Jennifer Lopez, Kylie Jenner ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Jennifer Lopez, Kylie Jenner ve diğerleri...

Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Sonunda evlendiler!
Ben Affleck ve Jennifer Lopez cephesinde 20 yıllık vuslat sona erdi. Uzun yıllar önce nişanlanan sonra ayrılan ve hayatlarına başka isimlerle devam eden Bennifer çifti 20 yıl sonra yeniden bir araya geldiler ve bu sefer birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Sonunda kavuşan çiftimiz çocuklarını da yanlarına alarak balayı için Paris'in yolunu tuttular. İkili kameralara sürekli yorgun ve bir yerlerde uyuya kalmış bir şekilde yakalandığı gibi balayına giderken de kendi fotoğrafçılarını yanlarında götürmüşler. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş belli ki.


Priyanka Chopra 40'ıncı yaş çıkartması!
Priyanka Chopra geçtiğimiz günlerde eşi Nick Jonas ile Meksika sahilinde 40'ıncı yaşını kutladı. Çift, Meksika’da 'Cabo San Lucas' adlı sahil köyünde bazı aile üyeleri ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şarkıcı Jonas, eşi için yaptığı doğum günü paylaşımında "Hayat denilen bu çılgın yolculukta seninle birlikte olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı


Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında yeni gelişme!
2020 yılında olaylı bir şekilde boşanan ve altı çocuk sahibi olan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasında sular durulmuyor. Biliyorsunuz uzun bir süredir Fransa'daki ortak mülklerinin derdine düşmüşlerdi. Mahkemeye taşınan davada Brad Pitt, Angelina Jolie’nin bir zamanlar ortağı olduğu Miraval Şatosu'nun şaraphanesindeki hisselerini Rus bir iş adamına sattığını ve kendisine zarar vermek istediğini iddia etmişti. Mahkeme Brad Pitt'in talebini reddetti. Sonunda mahkeme Pitt ve ortaklarının tüm belgeleri Jolie’ye vermesi gerektiğine karar verdi.


Amber Heard'den bir itiraz daha
Amber Heard ve Johnny Depp davasında da bir gelişme yaşandı. Amber Heard , Johnny Deep lehine verilen 10 milyon dolarlık tazminat kararının iptal edilmesi için temyize başvurdu. Amber Heard tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Mahkemenin adil ve hakkaniyetli bir kararı engelleyen hatalar yaptığına inanıyoruz. Adaleti sağlamak için gerekli atmamız gereken adımlar olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle karara itiraz ediyoruz" ifadelerini kullanıldı. Bakalım mahkeme bu talebe ne yanıt verecek?

Haberin Devamı


Kylie Jenner ve Kim Kardashian'dan büyük tepki!
Kylie Jenner ve Kim Kardashian kardeşler cephesinde de yeni bir gelişme yaşandı. Son günlerde sosyal medya platformu Instagram'a yönelik eleştiriler kervanına Jenner ve Kardashian kardeşler de katıldı. İki kardeş Instagram'a "TikTok olmaya çalışmayı bırakın" çağrısında bulundu.

Benzer İçerikler