Dünya Morluk fotoğraflarını Twitter'dan paylaştı! Ünlü müzik grubunun başı dertte

Morluk fotoğraflarını Twitter'dan paylaştı! Ünlü müzik grubunun başı dertte

01.06.2023 - 11:55 | Son Güncellenme:

Konser öncesi gerçekleşen partide Rammstein solisti Lindemann'la tanışan genç kız, gecenin bir bölümünü hatırlamıyor. Kendine geldiğinde vücudu mosmordu ve saatlerce kustu. Cinsel ilişkiyi reddettiğini belirten genç kızın açtığı Twitter hesabında, başka kadınlar da isimlerini gizli tutarak yaşadıklarını anlatıyor.

Morluk fotoğraflarını Twitterdan paylaştı Ünlü müzik grubunun başı dertte

Alman metal grubu Rammstein'ın Avrupa stadyum turu 22 Mayıs'ta Vilnius'ta başladı ve onları yaz mevsimi boyunca Avrupa'nın dört bir yanına götürecek. Grup, Almanya'da Haziran'da Münih'te ve Temmuz'da Berlin'de sahne alacak.

Haberin Devamı

İrlandalı Shelby Lynn, Avrupa Stadyum Turu'nun ilki olan konsere katılmak için Litvanya'nın Vilnius kentine uçtu. Genç kadın konser öncesi bir partiye davet edildi. Grubun solisti Till Lindemann ile tanıştığını ve sanatçının kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Lynn, Lindemann'ın reddettiğini ancak çok agresif bir tepkiyle karşı karşıya kaldığını anlattı.

GECENİN BİR KISMI ADETA HAFIZASINDAN SİLİNDİ

Ayrıca içkilerinden birinin uyuşturucuyla karıştırıldığından şüphelendiğini, çünkü fazla alkol almamasına rağmen gecenin bir bölümününün hafızasından tamamen silindiğini kaydetti. İlaçların etkisinin 24 saatten fazla sürdüğünü, kendine geldiğinde vücudunu morluklar içinde bulduğunu ve saatlerce kustuğunu dile getirdi.

BENZER HİKAYELERE SAHİP KADINLAR VAR

Lynn, internette yaralarının bir fotoğrafını yayınlayarak, şikayette bulunduğunu duyurdu. Solist Lindemann kendisine yöneltilen suçlamalar hakkında henüz yorum yapmadı ancak grubun resmi Twitter hesabı tüm iddiaları reddetti.

Haberin Devamı

"Vilnius konseri hakkında internette dolaşan iddia edilenlerin bizim çevremizde gerçekleşmiş olma ihtimalini yoktur. Bu konuyla ilgili herhangi bir resmi soruşturmadan haberdar değiliz" denildi.

Birçok kadın isimlerini gizli tutarak yaşadıkları benzer acı ve korku dolu tecrübeyi anlatarak, Shelby Lynn ile tam dayanışma içinde olduklarını söyledi. Bazı kişiler ise, iddialar kanıtlanmadığı için dikkatli hareket edilmesi çağrısı yaptı.

Morluk fotoğraflarını Twitterdan paylaştı Ünlü müzik grubunun başı dertte

HAYRANLARI GRUBU SORGULADI

Yine de birçok Rammstein hayranı, grubun Twitter açıklamasının yetersiz olduğunu savunuyor. Müzisyenlerin konuyu neden daha şeffaf ve açık bir yolla ele almadıkları sorgulandı.

Bir Instagram kullanıcısı şöyle sordu:

"En azından bu sorunu çözmeye çalışmak istemez misiniz? Tek bir tweet ile iddialardan sıyrılamayacağınız kadar ciddi bir konu."

Ancak Rammstein şu an için sessizliğini koruyor ve performanslarından fotoğraflar yayınlamaya devam ediyor.

Morluk fotoğraflarını Twitterdan paylaştı Ünlü müzik grubunun başı dertte

HESABIN AÇILDIĞI TARİH: 25 MAYIS

Shelby Lynn, 25 Mayıs 2023 tarihinde 'Rammstein konserinde uyuşturulan kız' yazılı profil açıklamasıyla bir Twitter hesabı açtı. Hesabı, yaşadığı tecrübeyi ve iddialarını belgelemek için kullandı. Yanı sıra, diğer mağdur olduğu iddia edilen kadınların ifadelerine yer veriyor.

Haberin Devamı

DİREKT İSİM VERMEDİ

Lynn hiçbir mesajda kendisine ilaç verdiğini düşündüğü kişinin ismini direkt olarak vermedi. İlk iddialarının ardından Lynn, Twitter'da Lindemann'ın kendisine zorla dokunmadığına dair bir yazı yayınlayarak, konuya açıklık getirdi:

"Onunla birlikte olmak istemediğimi kabul etti. Bana tecavüz ettiğini asla iddia etmedim."

Bununla birlikte, grubun da altını çizdiği gibi henüz bir polis soruşturması yok.