Dünya Müşterilerini açıklayabilir!

Müşterilerini açıklayabilir!

31.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD'de milyarder finansçı Jeffrey Epstein (66) fuhuş ağı kurmak ve 18 yaşından küçük kızların cinsel istismarı suçlarından yattığı hapishanede 2019'da intihar etmişti.

Müşterilerini açıklayabilir

Epstein'in suç ortağı olduğu gerekçesiyle geçen yıl tutuklanan İngiliz sosyetesinden Ghislaine Maxwell (60) ise ABD'de beş gün süren yargılama sonunda jüri tarafından suçlu bulundu. Hakkında beş suçlama bulunan, küçük yaştaki kızları sevgilisi Epstein'in fuhuş ağına yönlendirmekle itham edilen Ghislaine Maxwell'in davanın sonunda toplam 65 yıl hapis cezasına çarptırılması söz konusu.

Haberin Devamı

Beklenen isimler

Sanık Maxwell'in hapis cezasını indirtmek amacıyla itirafçı olarak, Epstein'in fuhuş ağında 18'inden küçük kızlarla birlikte olan isimleri açıklaması bekleniyor. Bu isimlerin başında İngiliz Prens Andrew (61) yer alıyor. Mağdurlardan Virginia Giuffre'nin 17 yaşındayken Epstein ve Maxwell tarafından Andrew ile birlikte olmaya zorlandığı suçlamasıyla ABD'de açtığı dava sürüyor. Maxwell'in isimlerini ifşa etmesi beklenenler ünlüler arasında eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump ile Victoria's Secret markasının sahibi Les Wexner de bulunuyor. 1991'de ölen İngiliz medya patronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell'in eski sevgilisi Epstein'in fuhuş ağındaki koordinatörü olduğu, onu etkili çevresiyle tanıştırdığı ve kızların "fuhuş ağı"na katılmasını sağladığı belirtiliyor.

 

Yazarlar