Dünya Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı!

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı!

10.08.2022 - 10:40 | Son Güncellenme:

Bir doktor ile dermatologun 2011 yılında başlayan ilişkisi, 2012'de evlilkle sonuçlandı. Ancak doktor kocanın iddiasına göre 2013 yılında her şey değişti ve tepetaklak oldu. Çaresiz adam, mutfağa koyduğu gizli kamerayla her şeyi kaydetti.

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı

Bir radyolog olan Jack Chen, eşi Emily ile 2011 yılında tanıştı ve çift 4 Temmuz 2012'de evlendi. Birlikteliklerinin ilk zamanlarında çiftin ilişkisi iyiydi. Ancak takvim yaprakları 2013'ü gösterdiğinde yeni evlilerin ilişkisinde çatlaklar oluşmaya başladı. Jack Chen ve eşi Yue “Emily” Yu'nun evliliklerindeki problemler, uzun bir sürece yayılıyordu. Jack Chen'in, Cuma günü mahkemeye verdiği rahatsız edici ifadenin detayları, New York Post gazetesinin manşetine taşındı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI BİR YIL ARAYLA DOĞDU

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı

2013 ve 2014 yıllarında Jack ile Emily'nin çocukları dünyaya geldi. Jack'in iddiasına göre çiftin ilişkisi, çocukların doğumundan sonra değişti ve Emily'nin davranışları endişe verici hale geldi. Emily'nin annesi Yuqin "Amy" Gu da damadına sözlü ve fiziksel olarak tacizlerde bulundu.

HEM SÖZLÜ HEM FİZİKSEL ŞİDDET

Jack, eşi ve annesi tarafından, çocuklarıyla birlikte uğradıkları hakaretleri şu sözlerle anlattı:

Daha iki yaşındayken eşim Emily ve kayınvalidem Amy, oğlumuza ve kızımıza sözlü ve ardından fiziksel olarak kötü davrandılar ve bu tacizler gittikçe şiddetlendi. Bana hem sözlü hem de fiziksel olarak tacizde bulundular.

"GİT ÖL!"

ABD'nin California eyaletinde yaşayan doktor Jack Chen, dermotolog eşi Emily'nin kendisine ve çocuklara olan korkunç yaklaşımını kayıt altına almak ve kanıtlamak için gizli kamera kullandı. NY Post gazetesinin elde ettiği mahkeme bilgilerine göre Jack, şikayetini mahkemeye şu cümlelerle aktardı:

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı

Haberin Devamı

Emily sinirlendiğinde ve çocuklara bağırdığında, genellikle 'Git öl!' anlamına gelen Çince bir cümle kullanır. Onlara küfürler eder. 'Sen hastasın', 'beyinsiz ahmak', 'gözümün önünden defol git', 's... git.

AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ

Neredeyse her gün Amy tarafından hakaretlere uğruyorum. 'Haydut gibi davrandığımı' ve 'erkek gibi davranmadığımı' söyleyerek bana ağzına geleni söyledi. Emily bana ağza alınmayacak küfürler yağdırırdı.

Emily, mutfağa yerleştirilmiş gizli kamera kayıtları, kocasının limonatasına ilaç koyarak onu zehirlemeye çalıştığını ortaya çıkarınca suçüstü yakalanarak tutuklandı. Ancak karısına karşı geçici bir yasaklama emri çıkartmış olmasına rağmen, davada Emily'ye henüz herhangi bir suçlama yapılmadı.

KIZINA TOKAT, OĞLUNA DAYAK

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı

Çiftin çocuklarına yönelik iddia edilen istismarın bir kısmı, Emily'nin 3 yaşındayken yatağını ıslatan kızına tokat atmasını ve henüz 2 yaşındaki oğlunun kafasına ve kollarına vurmasını içeriyor. Chen'in iddiasına göre eşi Emily, şimdi 8 ve 7 yaşında olan çocukları, o istemeden yatağa girerlerse onları uykudan bile mahrum etti.

Çocuklar izinsiz uyuyakaldığında, saat 23.00'ten sonra da olsa. onları uyandırır, odasına gitmelerini ister, kapıyı kapatır ve onları ağlatır. Sonunda bazen çocuklara dışarı çıkmalarını söyler ve ardından kapıyı arkalarından çarparak onları kapısının dışında ağlatır.

Doktor koca, eşi Emily onlara bağırdığı için kendi çocuklarının ona sevgi göstermekye korktuğunu aktardı. Kızı, annesi Emily'nin öfkesinden korktuğu için babasıyla oyun oynayamıyor ya da fotoğraf çektiremiyor. Adamın iddiasına göre, çocukların arkadaşları veya diğer aile üyeleriyle çok az iletişimi var.

Mutfağa gizli kamera koyarak her şeyi kaydetti... Karısını böyle yakaladı

Çocuklarımız Emily'nin koyduğu kuralların en önemli şey olduğunu öğrendi. Bu yüzden göz ardı ediliyorum ve bir aile üyesi olarak tanınmıyorum bile.