Dünya Her şey 20 dakikada oldu! Tek bir ısırığıyla 17 yaşındaki kızı mezara yolladı

Her şey 20 dakikada oldu! Tek bir ısırığıyla 17 yaşındaki kızı mezara yolladı

20.01.2023 - 11:23 | Son Güncellenme:

Dünyanın en zehirli yılanlarından olan Kara Mamba, Zimbabve'de dehşet saçtı. 17 yaşındaki genç kızı sınıfın ortasında ısıran yılan öğrenciler tarafından öldürüldü.

Her şey 20 dakikada oldu Tek bir ısırığıyla 17 yaşındaki kızı mezara yolladı

Sık sık hayvan saldırıları ile gündeme gelen Zimbabve'de bulunan bir okulda kan donduran bir olay yaşandı. Son derece normal bir gün geçiren öğrenciler sınıfa sızan bir yılan yüzünden dehşeti yaşadı.

Haberin Devamı

Söz konusu olayda 'Kara Mamba' cinsi yılan bir şekilde okula girip sınıflara girmeye başladı. Yılanı kimsenin fark etmemesi ise faciaya yol açtı.

Ölümcül yılan bir sınıfta bulunan kıza sinsice yaklaşıp uyluk kemiğinden ısırdı. Genç kız ders esnasında bir anda bağırarak öğretmenine haber verdi.

20 DAKİKADA ÖLDÜ

İhbar üzerine anında olay yerine ambulans getirilirken 17 yaşındaki kız hastaneye kaldırıldı. Vücuduna yayılan zehir nedeniyle güçsüz düşen genç kız 20 dakika içerisinde hayatını kaybetti.

Feci olay sonrası okul müdüründen açıklama geldi. Genç kızın bir anda bağırmaya başladığını belirten müdür konuya ilişkin şunları söyledi:

'Hepimiz şoktayız. Bu yılanın nereden geldiğine dair hiçbir fikrimiz yok. Sınıf, olası yılan yaşam alanlarından çok uzakta'

Haberin Devamı

Öte yandan yerel basına yansıyan haberlerde yılanın okulda bulunan öğrenciler tarafından öldürüldüğü belirtildi. Acı olay sonrası genç kız evine yakın bir yerde gömülürken Babası Joseph Chipitura kızının ölümünün ardından şu şekilde konuştu:

'Bunu kabul etmek zor ve acı verici. Bir yılanın sınıfa girip kızımı nasıl ısırdığını anlamıyorum'

KARA MAMBA NEDİR?

Kara Mamba cinsli yılan Kral Kobra'dan sonra dünyanın en zehirli yılanlarından biridir. Uzunluğu 3 metreyi bulabilir. Genellikle ormanlık alanlarda bulunan Mambalar bir insanı 20 dakikada öldürecek bir nörotoksin salgılayabilir. Gezegendeki en ölümcül yılanlardan biri olmasına rağmen, kara mamba insanlara yalnızca köşeye sıkıştığında saldırı düzenler.