Dünya Öldükten sonra dirildi! Söylediği sözler tüyler ürpertti

Öldükten sonra dirildi! Söylediği sözler tüyler ürpertti

23.03.2023 - 14:31 | Son Güncellenme:

İngiltere'de Kevin isimli bir şahsın hastanede kalbi vurdu. Teknik olarak bir süre ölü olan şahıs doktorlar sayesinde tekrar hayata döndü. Şahsın dirildikten sonra söyledikleri ise dünyada ses getirdi.

Öldükten sonra dirildi Söylediği sözler tüyler ürpertti

İngiltere'nin Derby bölgesinde yaşayan Kevin Hill isimli şahıs geçtiğimiz sene bir takım sağlık sorunlarından ötürü doktora gitti. Nadir görülen bir hastalık sonucu derisi şişen ve kanayan Kevin'in hastanede başına gelenler ise dünyada gündem oldu.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ GÖRDÜ

Söz konusu olayda 55 yaşındaki Kevin'in tedavisi için ameliyat olmasına karar verildi ancak adamın ameliyathanede bir anda kalbi durdu. Doktorlar tarafından jet hızında müdahale edilen Kevin, hayata döndürüldü. Kalsifilaksi hastası Kevin'ın ise dirildikten sonra söyledikleri tüyler ürpertti.

Öldükten sonra dirildi Söylediği sözler tüyler ürpertti

Kevin, ölü olduğu süre zarfında 'Barışcıl ruhlar alemi' dediği bir yere gittiğini öne sürdü. Ruhunun ölü bedeninin hemen yanında olduğunu iddia eden Kevin, konuya ilişkin şöyle dedi:

'Vücuduma yukarıdan bakmıyordum ama bedenimden ayrıydım. Ruhlar aleminde gibiydim neler olduğunun bilincindeydim ama çok huzurluydum. Doktorların bana müdahale ettiğini görüyordum'

DİRİLİNCE ACI EŞİĞİ TERSİNE DÖNDÜ

Açıklamalarının devamında bir süre sonra ölü olduğunu fark ettiğini belirten Kevin, eskiden fiziksel acılara daha dayanıklı olduğunu belirtti. Tekrar hayata dönmesini 'tuhaf bir deneyim' olarak gören Kevin, bacaklarındaki ağrıların ise hala devam ettiğini ancak iyileşme aşamasında olduğunu paylaştı.