Dünya 'Ölüm evinden' 115 ceset çıktı! Çürümüş hayvan sanıp ihbar ettiler

'Ölüm evinden' 115 ceset çıktı! Çürümüş hayvan sanıp ihbar ettiler

07.10.2023 - 10:55 | Son Güncellenme:

Kötü koku üzerine bir evde arama gerçekleştiren polisler, söz konusu binada 115 çürümüş insan cesedi buldu.

Ölüm evinden 115 ceset çıktı Çürümüş hayvan sanıp ihbar ettiler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri kayda geçti. 5 milyon nüfuslu bölgede, polisler aldıkları ihbar üzerine bir cenaze evine baskın düzenledi. Evi arayan polisler kısa sürede yaptıkları tespit sonucu gördüklerine inanamadı. Yerel basında çıkan haberlerde, ihbarın ölü hayvanlardan geldiğini düşünen komşuların durumu ihbar ettiği ancak polislerin söz konusu yerleşim yerinde 115 çürümüş insan cesedi bulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ölüm evinden 115 ceset çıktı Çürümüş hayvan sanıp ihbar ettiler

'SORUŞTURMA AYLAR SÜREBİLİR'

Fremont İlçesi Şerifi Allen Cooper, polisin soruşturma kapsamında diğer kurumlarla koordinasyon halinde olduğunu ve şu anda bir suç işlenip işlenmediğinin "belirsiz" olduğunu söyledi. Şerif Cooper 'Toplumun, özellikle de sevdiklerini bu cenaze evine emanet eden ailelerin dile getirdiği birçok soru ve endişe var' ifadelerini kullandı. Cooper açıklamalarının devamında bölgede acil durum ilan edildiğini ve soruşturmanın aylar hatta yıllar sürebileceğini hatırlattı. Yetkililer şu anda ölen kişinin kimliğini belirlemek ve etkilenen aileleri mümkün olan en kısa sürede bilgilendirmek için çalışıyor.

Ölüm evinden 115 ceset çıktı Çürümüş hayvan sanıp ihbar ettiler

'ÇÜRÜMÜŞ HAYVAN SANDIK'

Cenaze evinin yakınında yaşayan 73 yaşındaki Joyce Pavetti, son birkaç haftadır mahalleden sürekli hoş olmayan bir koku geldiğini fark ettiğini söyledi ve 'Bunun ölü bir hayvan olduğunu sandık' dedi. 'Doğaya dönüş' isimli kuruluş her cenaze töreni için yaklaşık 2 bin dolar (55 bin lira) alıyor. Firmanın resmi sitesine göre buna tabutun maliyeti ve hatta mezarlıktaki yer dahil değil. Söz konusu evde ayrıca cesetleri mumyalama işlemi de yapılıyor.