Dünya Oyun oynarken ihmal etmiş

Oyun oynarken ihmal etmiş

30.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Malili göçmenin balkondan düşmek üzereyken kurtardığı çocuğun babasının, Pokemon Go oynarken çocuğunu ihmal ettiği ortaya çıktı.

Oyun oynarken ihmal etmiş

Paris’te Malili göçmen Mamoudou Gassama’nın binaya tırmanarak kurtardığı 4 yaşındaki çocuğun babasının cep telefonunda oyun oynarken çocuğuyla ilgilenmediği belirtildi. Fransız basınına göre çocuğun babası, çocuğu dairede yalnız bırakıp alışverişe çıktı ve dönüşünü Pokemon Go adlı oyunu oynamak için de erteledi. Çocuğun olaydan üç hafta önce babasıyla yaşamaya başladığı ve babanın onu daha önce de evde yalnız bıraktığını öğrenilirke,i kahraman ilan edilen göçmene çocuğun ailesinden teşekkür geldi. Çocuğun büyükannesi Fransız basınına konuşarak Gassama için ‘O gerçek bir kahraman’ dedi.

Haberin Devamı

Yaşlı kadın torununun beş katlı apartmanın balkonundan sarktığı görüntüleri izlediğini anlatarak “Tanrım, şoke olmuştum. Şükürler olsun Gassama nasıl tırmanılacağını biliyordu. Aşağıda bir sürü insan vardı ama o beklemedi ve hızla çıktı. Gerçekten bu inanılmazdı. Çok cesurdu” dedi.