Dünya Popüler kültür imparatorluğu!

Popüler kültür imparatorluğu!

15.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

TV'de ünlü olduktan sonra sosyal medya, kozmetik ve moda sektöründe faaliyet gösteren ABD'li Kardashian-Jenner ailesi yapım şirketi kuruyor. 2 milyar dolarlık servete sahip aile, popüler kültür ürünlerini bu şirketle pazarlayacak.

Popüler kültür imparatorluğu

DIŞ HABERLER - İlk kez 2007'de yayımlanan ve 14 yıl devam eden "Keeping Up with the Kardashians" (KUWTK) reality şovuyla ünlenen ABD'li Kardashian - Jenner ailesinin yeni bir medya imparatorluğu kuracağı açıklandı. Haber sitesi TMZ'ye göre, anne Kris Jenner, ailesine milyonlar kazandıran ve şöhret getiren programın ardından kendi yapım şirketini kuracak. "Kardashian - Jenner Productions" adlı ticari markası için ilgili makamlara yasal belgeler sunduğu belirtilen Kris Jenner'ın, eğlence ve popüler kültüre dair her şeyi bu yapım şirketinin çatısı altında toplayacağı ifade edildi. Yapım şirketi, YouTube ve diğer sosyal medya platformları dahil her yerde Kardashian - Jenner imparatorluğunun ürünlerini pazarlayacak.

Haberin Devamı

Anne şirket başkanı

6 çocuğu ve 11 torunuyla aile hayatını yansıtan KUWTK programında ünlü olan Kris Jenner'ın şirketin başkanı olacağı belirtildi. Kris Jenner, KUWTK şovunda avukat Robert Kardashian'dan olan çocukları Kim, Khloe, Kourtney, Rob Kardashian ve Bruce Jenner'den olan çocukları Kylie ve Kendall ile yer almıştı. Kardashian - Jenner ailesi genişledikçe yeni eşler ve çocuklar da şova dahil olurken, geçen yıl aile KUWTK'yi bitirme kararı almıştı. Ancak ailenin yeni programı "Kardashian's" 14 Nisan'da Hulu platformunda yayımlanacak. Bu arada iki evliliğinden altı çocuğu bulunan 66 yaşındaki Kris Jenner'ın 2015'te boşandığı Bruce Jenner daha sonra cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olup Caitlyn adını almıştı.