Dünya 'Rüya Gibi Evler' yolun sonuna geldi! Hayranları aynı soruyu soruyor

'Rüya Gibi Evler' yolun sonuna geldi! Hayranları aynı soruyu soruyor

22.03.2022 - 07:25 | Son Güncellenme:

Evlilikleri sonlandırdıktan sonra da birlikte çalışmaya devam eden Tarek El Moussa ve Christina Haack, dünyaca ünlü TV programı 'Rüya Gibi Evler'i (Flip or Flop) bir neden sunmadan bitirdi. Programın her bölümünü ilgiyle takip eden izleyiciler, 10 yıllık serüvende yolun sonuna nasıl gelindi sorusuna cevap arıyor.

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Tarek El Moussa ve Christina Haack, evliliklerini sonlandırsa da Rüya Gibi Evler'de (Flip or Flop) harabe olmuş evleri dönüştürmeye devam ettiler. Yıllarca 'ayrılsak da beraberiz' mesajını vurgulayan eski çift, bir anda birlikte yaptıkları programı sonlandırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Rüya Gibi Evler yolun sonuna geldi Hayranları aynı soruyu soruyor

13 YIL ÖNCE EVLENDİLER

Dünyaca ünlü tasarımcı, gayrimenkul yatırımcısı Christina Haack ve Tarek El Mousa 13 yıl önce evlendi. Bu evlilikten Taylor El Mousa ve Brayden El Mousa adında iki çocukları oldu. Hayatlarının akışını tüm şeffaflığıyla ekrana taşıyan çift, birlikte çalıştıkları süre boyunca yüzlerce evi yeniden onararak onları yeni ailelerine kavuşturdu.

Başlarda sıcak bir aile yapımı gibi izlediğimiz 'Rüya Gibi Evler' programı, çiftin boşanmasının ardından Christina ve Tarek'ın sevimli atışmalarını izlediğimiz bir programa dönüştü. İkili bu süre içerisinde oldukça profesyonel davranarak hem işlerini hem de ebeveynliklerini doğru bir şekilde yürütmeyi başardı. Christina ve Tarek'ın 10 yıl boyunca sürdürdükleri program izleyenlerde büyük bir hayranlık yarattı. 

Haberin Devamı

Rüya Gibi Evler yolun sonuna geldi Hayranları aynı soruyu soruyor

2009 yılında evlenen ve 2018 yılında ayrılan Christina ve Tarek çifti, ayrılıklarının ardından birlikte çalışmaya devam etseler de her ikisinin de hayatlarında yeni insanlar oldu. Boşandıktan birkaç sene sonra önce Christina Haack evlendi. Hatta bu evlilikten üçüncü çocuğu Hudson London Anstead dünyaya geldi. Ancak kısa bir süre sonra Christina ikinci eşinden de boşandı. Bu süre içerisinde Tarek El Mousa'nın da hayatına yeni biri girdi.

Yakın bir zaman önce de Tarek El Mousa ikinci eşi Heather Rae Young ile evlendi. Programı izleyenler ve bir anda bittiğini görenler bunun sebebinin ikilinin hayatlarındaki yeni ilişkiler olabileceğini düşündü. Ancak bunun programın bitmesi için gerçek bir neden olduğunu söylemek mümkün değil. Çünkü ikili hayatlarında başka birileri varken de zaten bu programı yapmaya devam ediyordu.

Rüya Gibi Evler yolun sonuna geldi Hayranları aynı soruyu soruyor

Christina, Tarek ile ayrıldıktan 1 yıl sonra Ant Anstead ile yeni bir ilişkiye başladı ve tüm yakınlarına sürpriz olacak şekilde evlendi. Tarek, eski eşinin evlendiğini son dakika telefonuna gelen fotoğraflarla öğrendi. Christina'nın evlenmesi Tarek için sürpriz olsa da Tarek, Ant ve Christina’yı tebrik etti. Aradan birkaç sene geçti ve Tarek El Mousa da evlenme kararı aldı. Her ne kadar hem Tarek ve Christina'nın ilişkisi hem de Christina ve Heather'ın ilişkisi oldukça iyi olsa da Tarek El Mousa, eski eşi Christina'yı düğününe davet etmedi.

Haberin Devamı

TAREK EL MOUSA KANSER OLDU

9 yıllık evliliklerinde Tarek El Mousa ve Christina büyük bir sınavı da birlikte aştı. 2013 yılında çiftin sıkı hayranı olan bir hemşire Tarek'ın boynunda bir kitle fark etti. Bu kitlenin bir kanser belirtisi olabileceğini söyleyen hemşire Tarek'ı uyardı. Tarek bu uyarıyı dikkate alarak doktora gitti ve gerçekten kanser olduğunu öğrendi.

Erken konulmuş bir teşhisle hemen tedaviye başlayan Tarek'ın bu süre içerisinde en büyük destekçisi eski eşi Christina oldu. Kanseri yenen Tarek El Mousa, Rüya Gibi Evler'in artık yayınlanmayacağını duyurduğu mesajda Christina'ya her zaman yanında olduğu için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

VEDA MESAJLARI YAYINLANDI

Rüya Gibi Evler (Flip or Flop) programının bitişiyle ilgili Tarek ve Christina kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Tarek yıllar içerisinde evlerin tadilatı esnasında çekilmiş fotoğrafları paylaştı ve altına, "Mayıs 2010'da televizyonda evleri yenileme hayaliyle başlayan bu yolculuğa inanamıyorum. 12 yıl sonra sona ereceğini düşünmek çılgınca. Hayatımın neredeyse üçte birini bu işe adadım. Benimle bu yolculuğa çıktığı için Christina Haack'e özel bir teşekkür ederim. Bence oldukça iyi bir iş çıkardık ve gelecekte ikimiz için de sahip olacağı şeyler için heyecanlıyım ve onun için en iyisini diliyorum! Sizi özleyeceğimi söylerdim ama... Hiçbir yere gitmiyorum. Sırada ne olacağını size göstermek için sabırsızlanıyorum!" dedi.

Haberin Devamı

Christina Haack ise, "Yıllar boyunca bizi izleyen her birinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. İçine girdiğimiz bazı çılgın hatta çok iğrenç evleri, inanılmaz dönüşümlerini, tasarım hakkında öğrendiğim her şeyi her zaman hatırlayacağım. Bu serüven için sonsuza kadar minnettar olacağım. Bu büyük bir başarı ve programda çalışan herkes çok gurur duymalı. Bir sonraki programı, pozitif, eğlenceli ve yaratıcı ortamlarda çalışmayı dört gözle bekliyorum. Stresten uzaklaşmaya ve hayatın sunduğu her şeyin tadını çıkarmaya hazırım" dedi.

Haberin Devamı

Rüya Gibi Evler yolun sonuna geldi Hayranları aynı soruyu soruyor

CHRISTINA DEVAM EDECEK

İkilinin 10 yıldır birlikte yaptıkları televizyon serisi son bulurken öte yandan 3 sezondur Christina Haack'in tek başına yürüttüğü 'Rüya Gibi Evler Sahilde (Christina on the Coast) ile bir yandan devam edecek.