Dünya Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı! Milyonlar izledi...

Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı! Milyonlar izledi...

20.09.2022 - 17:35 | Son Güncellenme:

Bu düğün şarkıcısının intikam hikayesi tek kelimeyle mükemmel... Genç şarkıcı, kendisini aldatan eski sevgilisinden intikam almak için beklenmedik ve harika bir şans yakaladığında, bunu değerlendirmek için tereddüt bile etmedi.

Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı Milyonlar izledi...

California'dan gelecek vadeden bir şarkıcı ve söz yazarı olan Alexandra Starr, kendisini aldatan eski erkek arkadaşımdan intikam almak için akılalmaz bir yol seçti. Sık sık sevilen şarkıları kendine has yorumuyla seslendiren Alexandra, yerel etkinliklerde boy gösteriyor, zaman zaman da nişan, düğün, doğum günü gibi etkinliklerde müzik grubuyla birlikte sahneye çıkıyor. Alexandra bazen de çıkan aksilikler nedenyle performans sergileyemeyecek solistlerin yerine geçiyor.

Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı Milyonlar izledi...

Haberin Devamı

"BENİM ŞARKICI OLDUĞUMU BİLMİYOR"

Alexandra, geçen yıl sonbaharda, beş yıllık bir ilişki içindeydi. Ancak bu ilişki birlikte olduğu adamın, kendisini aldatmasıyla sona erdi. Aradan aylar geçti ve Alexandra, bir düğünde sahne alacak müzik grubunda solistin yerine geçmesi istendiğinde hayatının şokunu yaşadı. Bunun sebebi, damadın kendisini aldatan eski sevgilisinin ta kendisi olmasıydı. Üstelik onu aldattığı kadınla evleniyordu... Alexandra, bunu bir "işaret" ve intikam almak için ideal bir fırsat olarak gördü:

Beni aldatan adam, düğününde konser vermeleri için grubumu ayarlamış ve benim şarkıcı olduğumu bilmiyor.

Sahne aldıktan sonra akşamın büyük bölümünde yüzünü gizlemeyi başardı. Eşiyle ilk dansı için alkışlarla sahneye çıkmak üzere olan damat, şarkıyı söyleyen kişinin eski sevgilisi olduğundan habersizdi. John Legend'ın romantik All of Me şarkısını söyleyen Starr, düğünün modunu yeni bir şarkıyla tamamen değiştirdi.

Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı Milyonlar izledi...

Haberin Devamı

İLK DANSTAN SONRA ŞOK

Yeni evli çift, ilk danslarını ettikten sonra Alexandra, sadakatsiz bir eski sevgiliden intikam almakla ilgili country türündeki hit şarkıyı söylemeye başladı. Bu, country müzik yıldızı Carrie Underwood’un "Aldatmadan Önce" anlamına gelen "Before He Cheats" adlı şarkısından başkası değildi. Şarkıda aldatılan bir kadının eski sevgilisinden aldığı intikamlar dile getiriliyor. Şarkıda "Belki aldatmadan önce bir daha düşünür" sözleri geçiyor. Alexandra'nın sadakatsiz sevgilisi, onu karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı. Düğün konuklarından biri ise Starr’ı sahneden indirmeye çalıştı.

DÜĞÜNÜ TERK ETTİ

Sahneden inen şarkıcı, eline aldığı su dolu bardağı damadın üzerine fırlattı ve düğünü terk etti.

Şarkıcı, internette viral olan intikam hikayesini TikTok hesabından paylaştı. Eski sevgilisinden aldığı intikamı takipçileriyle detaylı bir şekilde paylaşan Alexandra'nın hikayesi 17 milyondan fazla defa izlendi.

İNANMAYANLAR OLDU

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, olayların gerçek olduğuna ikna olmadı. Starr'ın gelişmekte olan müzik kariyerine olan ilgiyi artırmak için ayrıntılı TikTok hikayesini uydurduğunu iddia ettiler. Gelin ve damadın tepkilerinin gerçekçi görünmediğini ileri sürenler de oldu. Ancak bu, Alexandra Starr'ın adının, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmesini engellemedi.