Dünya Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular

Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı! Yanından geçmeye bile korktular

27.02.2024 - 15:14 | Son Güncellenme:

Dubai'den havalanan uçakta ki yolcu öylesine sarhoş oldu ki, ne yaptığını bile bilmez haldeydi. Kabin memurlarından birine saldırarak kafa atan yolcu, güçlükle zapt edildi. Olaya şahit olan diğer diğer yolcular ise, korkudan yerlerine mıhlanıp kaldı.

Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı Yanından geçmeye bile korktular

Dubai'den kalkan uçakta bir yolcunun kabin memuruna kafa attığı şoke edici anlar ses getirdi. Diğer yolcuların anlattıklarına göre, adam business class kabininde sarhoş olduktan sonra korkunç saldırı gerçekleşti. Korkudan donakalan yolcular, Pakistan'ın İslamabad kentine giden uçuştaki personelin gözü dönen adamı nasıl dizginlemeye çalıştığını aktardı.

Haberin Devamı

GÜÇLÜKLE DURDURDULAR

Yaşananlara şahit olanlar tarafından kayda alınan video, zapt edilmeden önce kabin memurlarından birine nasıl şiddetli şekilde kafa attığını gözler önüne serdi. Kamera, başka bir görevlinin yardımı koştuğunu yakaladı ve ikili, onu güçlükle yere yatırabildi. İki görevli adamı yerde tutmaya çalışırken, üçüncü bir personel acil durumlara karşı uçakta bulundurulan siyah bağlarla koşarak geldi. Daha sonra bir görevlinin adamı zorla yerde düz şekilde yatırdı ve diğeri ise, getirilen bağlar ile adamı zapt etti. 

Sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı Yanından geçmeye bile korktular

YANINDAN GEÇMEYE BİLE KORKTULAR

Diğer yolcular, Boeing 777 tipi uçak inene kadar adamın koltuğunda tutulduğunu ve kabin ekibinin onu dikkatle izlediğini bildirdi. İniş sonrası Pakistan havaalanı polisi, adamı tutuklamak uçağa bindi. Birkaç yolcu, saldırıdan 'korkuya kapıldıklarını' ve kendilerine saldıracağı korkusuyla onun yanından geçmekten kaçındıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Bir yolcu şöyle konuştu:

"Sarhoş adam son derece şiddetliydi. Kabin ekibi tarafından zapt edildi ve kelepçelendi, ancak sanırım Pakistan yetkilileri iyi bağlantıları olduğu için gitmesine izin verdi."

Ülkenin Sivil Havacılık Kanunu'na göre hiç kimse alkollüyken uçağa binemez, uçakta sarhoş olamaz. Havayolları, potansiyel risk olduğunu düşündüğü yolcuları (sarhoş olanlar da dahil) reddetme hakkını saklı tutar. Ve eğer bir uçak komutanı, bir yolcunun risk teşkil ettiğine inanmak için gerekçelere sahipse, güvenliği korumak için her türlü makul tedbiri alma hakkına sahiptir.