Dünya 'Sesler duyuyoruz' diyen mahalleliye şok! Duvarı delip dışarı çıktılar

'Sesler duyuyoruz' diyen mahalleliye şok! Duvarı delip dışarı çıktılar

11.08.2023 - 17:03 | Son Güncellenme:

Yerin altından gizemli sesler duydukları için ekiplere haber veren yerel halk, kaldırımın altından çıkanları görünce şoke oldu.

Sesler duyuyoruz diyen mahalleliye şok Duvarı delip dışarı çıktılar

Hindistan'da çekildiği öne sürülen görüntüler kısa sürede dünya medyasında ilk haber oldu. Söz konusu gelişmede mahalle sakinleri şok edici bir keşifte bulundu. Kaldırımın içinden ses duyduklarını iddia eden vatandaşlar ekiplere haber verdi.

Haberin Devamı

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemeler sonucu kaldırımın altında bir timsah sürüsünün yaşadığını belirledi. Timsahları yer altından çıkarmaya çalışan uzmanlar yanlarında getirdikleri aletlerle dev sürüngenleri boğazlarından yakaladı.

Sesler duyuyoruz diyen mahalleliye şok Duvarı delip dışarı çıktılar

ANBEAN KAMERADA

Kameraya yansıyan görüntülerde görevli kişi vücudunu ileri geri sallayan timsahı tutmaya çalışırken kaldırımın hemen altından bir timsah daha çıktı. İkinci timsahın da yakalanmasıyla birlikte yerin altında bir timsahın daha olduğu belirlendi. Bu timsah diğerlerine göre daha sakindi ve görevlilere zorluk çıkarmadı.

Öte yandan söz konusu görüntüler kısa sürede hem dünya hem de sosyal medyada gündem haline geldi. Dehşet anlarına birçok kullanıcı yorum yaparken video milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Haberin Devamı

Sesler duyuyoruz diyen mahalleliye şok Duvarı delip dışarı çıktılar