Dünya Sharon Stone’u da devlet kurtardı!

Sharon Stone’u da devlet kurtardı!

20.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sharon Stone 1.1 milyar liralık servetinin yarısını batan Silicon Valley Bank’ta kaybettiğini söyledi. Ancak ABD Hazine Bakanlığı mevduatları korumaya aldığını duyurdu.

Sharon Stone’u da devlet kurtardı

“Temel İçgüdü” filmiyle tanınan ABD’li oyuncu Sharon Stone, Kadın Kanserleri Araştırma Fonu (WCRF) tarafından düzenlenen bağış toplama etkinliğinde “Cesaret Ödülü”ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Sharon Stone ödül töreninde yaptığı konuşmada, ağlayarak servetinin yarısını batan bir bankada kaybettiğini söyledi. 65 yaşındaki aktris isim vermese de söz konusu batan bankanın ABD’deki Silicon Valley Bank (SVB) olduğu anlaşıldı.

Ancak, 50 milyon sterlinlik (1.1 milyar TL) bir servete sahip olduğu bildirilen oyuncunun banka batsa da parasını kaybetmeyeceği ifade edildi.

"PARASI KURTARILIR"

İngiliz “Daily Mail” gazetesi, “ABD Federal Rezervi, SVB’deki mevduatları garanti altına almak için devreye girdi. Bu da Beverly Hills’te 18 milyon sterlinlik bir evde yaşayan Stone’un parasını kaybetmeyeceği anlamına geliyor” diye yazdı.

Zaten ABD Hazine Bakanı Janet Yellen de tüm mevduat sahiplerinin tam olarak korunacağını duyurdu.

Haberin Devamı

"PARAMIN YARISINI BU BANKACILIK OLAYINA KAPTIRDIM"

Öte yandan Sharon Stone, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, “Bu para gönderme işinin çok zor olduğunu biliyorum. Ben teknik bir aptalım ama lanet olasıca bir çek yazabilirim. Ve şu anda bu da cesaret ister, çünkü paramın yarısını bu bankacılık olayına kaptırdım. Ama bu durum, burada olmamam anlamına gelmiyor” sözleriyle herkesi bağış yapmaya davet etti. Sosyal konularda sorumluluk üstlenmesiyle de tanınan oyuncu, daha önce meme kanseriyle mücadele etmişti.