Dünya Şoke eden an! Alkollü sürücü kadını böyle ezdi

Şoke eden an! Alkollü sürücü kadını böyle ezdi

13.05.2023 - 13:49 | Son Güncellenme:

İngiltere'de bisiklet sürerken aracın altında kalan kadın feci şekilde ezildi. Ağır yaralanan kadın apar topar hastaneye kaldırılırken sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

Şoke eden an Alkollü sürücü kadını böyle ezdi

İngiltere'nin Surrey kentinde akıllara zarar bir trafik kazası meydana geldi. Söz konusu kaza anbean kameraya yansırken görüntü dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

43 yaşındaki Steven Selwood isimli bir sürücü yoldan geçen bir bisikletliye çarptı. Ardından ise aracını durdurmayan Selwood bisiklet sürücüsünün üzerinden geçerek ilerledi. Kadının resmen yol ile bir eden sürücü ardına bile bakmadan devam etti.

AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kadını tedavi altına aldı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Güvenlik kamerası görüntüleri ve tanık ifadeleri doğrultusunda Selwood’un kimliği tespit edilerek tutuklandı. Olay sırasında 43 yaşındaki adamın alkollü olduğu ve yasal sınırın tam 4 katı olduğu belirtildi.

Şoke eden an Alkollü sürücü kadını böyle ezdi

MAĞDUR KONUŞTU

Tedavisinin ardından açıklamalarda bulunan kadın ise uzun zamandır kabuslar gördüğünü ve o anı tekrar tekrar yaşadığını söyledi ve şöyle dedi:

'Artık gülmüyorum. Birden çok sorunla başa çıkamadığım için günlük olaylardan bunalıyorum'