Dünya 13 yılda 9 çocuk doğurdu! Kocası yüzünden her 'Burçtan' evladı olsun istiyor

13 yılda 9 çocuk doğurdu! Kocası yüzünden her 'Burçtan' evladı olsun istiyor

28.08.2023 - 12:38 | Son Güncellenme:

Kendini yalnız hissettiği için sık sık doğum yaptığını belirten Çinli kadın, her burçtan çocuğu olmasını istediği dile getirdi ve olayın nedenini kocasına bağladı.

13 yılda 9 çocuk doğurdu Kocası yüzünden her Burçtan evladı olsun istiyor

Yıllardır nüfus kontrolü için tek çocuk politikası uygulamaya çalışan Çin'de ilginç bir gelişme yaşandı. Yerel basına yansıyan haberlerde insanları şaşırtan bir ailenin özel hayatı ortaya çıktı. 31 yaşındaki Tian, kocası Zhao ile lisedeyken tanıştı. Üniversiteden mezun olduktan sonra hemen evlendiler ve 2010 yılında ilk çocukları olan kız bebeklerini dünyaya geldi. 2012 yılında ise çiftin bir ikiz çocukları daha oldu.

Haberin Devamı

PEŞ PEŞE DOĞUMLAR

Bu süre zarfında aile hayatından oldukça memnundu. 3 sevimli çocuğu olan Tian, kocası işte çalışırken kendisini yalnız hissettiği için daha fazla çocuk yapma isteği duydu. Kocasının da kendi fikrini desteklediğini belirten Tian daha sonra 4 yılda 4 kez daha anne olduğunu söyledi. Tian son olarak 2022 yılında bir doğum yaptı. Basına yaptığı son açıklamada ise Tian, bir kez daha hamile olduğunu aktardı.

'KOCAMIN GENLERİNİ HARCAMAK İSTEMİYORUM'

13 çocuk doğurmasına rağmen Tian'ın görüşünü hiç değişmedi. Hala genç ve enerjik gözüktüğünü belirten Tian, bütün burçlardan çocuk yapmak istediğini kaydetti ve 'Kocamın güzel genlerini harcamak istemiyorum' ifadesini kullandı.

Haberin devamında kocasının iyi bir işte çalıştığını ve gelir konusunda sıkıntı çekmediklerini belirten Tian, büyük bir malikanede kaldıklarını bildirdi ve çocuklarına 6 dadıyla birlikte baktığını kayıtlara geçirdi.

Haberin Devamı
1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

YOĞUN TEMPOYA RAĞMEN ÇOCUKLARININ YANINDA

Anne olmaya devam etmek istediğini de her fırsatta dile getiren Tian kendisinin kocasının şirketinde yöneticilik pozisyonunda çalıştığını bu yoğun tempoya rağmen ise çocuklarının eğitim ve gelişimleri ihmal etmediğini aktardı.