Dünya Son dakika... Bomba alarmı Avrupa'ya yayılıyor!

Son dakika... Bomba alarmı Avrupa'ya yayılıyor!

07.11.2018 - 11:11 | Son Güncellenme:

İspanya'nın Barcelona kentinde polis ekipleri iki tren hattını kapattı, hemen ardından bu kez Madrid'de bir istasyon tahliye edildi. Son olarak Fransa'da bir hastanede bomba alarmı verildi.

Son dakika... Bomba alarmı Avrupaya yayılıyor

Bomba alarmı İspanya'nın iki kentinin ardından Fransa'yı da harekete geçirdi.

Haberin Devamı

İlk haber, güneydeki sahil kenti Barcelona'dan geldi. Polis ekipleri, bomba alarmı nedeniyle iki tren hattını ulaşıma kapattı. Hattaki iki trenin boşaltıldığı bildirildi. Sants de Barcelona istasyonuna patlayıcı imha uzmanları gönderildi. Yapılan aramaların ardından seferler yeniden başlatıldı.

Dakikalar sonra başkent Madrid'de bir istasyonu boşaltıldı. Tren şirketi Renfe, Madrid'deki Atocha İstasyonu'nun tahliye edildiğini duyurdu. Daha sonra buradaki bomba alarmının da yanlış olduğu bildirildi.

Son olarak La Voix du Nord gazetesi, Fransa'da bir kadının hastanede bomba patlatma tehdidinda bulunması üzerine, etrafın polis kordonuna alındığını duyurdu.

Dunkirk'teki bir hastanede bombalı kadın haberleri üzerine yorum yapan Fransız polisi, bölgede operasyon yapıldığını doğruladı. Daha sonra psikolojik problemleri olduğu tahmin edilen kadının sorunsuz bir şekilde gözaltına alındığı açıklandı.

Haberin Devamı