Dünya Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti

Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti

29.02.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Zengin kayınvalide, 'fakir' olduğunu öne sürdüğü gelinin oğluyla evlenmemesi için her şeyi yaptı. Akılalmaz düğündeki saldırı ise dünya medyasında gündem oldu.

Her detayı skandal düğün Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti

Meksika'nın zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Adam Ciudad Obregón uzun yıllardır birlikte olduğu Alexandra isimli kadına evlenme teklifi etti. Çift kısa bir süre içerisinde düğün hazırlıklarına başladı ancak damat tarafının ailesi Alexandra'nın zengin bir aileden gelmediği için bu evliliğe sıcak bakmadı. Düğün günü geldiğinde ise Alexandra, yaşanacak skandallardan habersizdi. Gelin arabasından inen genç kadını karşılamaya kimse gelmedi, daha sonrasında ise skandallar silsilesi devam etti. Damadın annesi genç kadına oğlundan ayrılması için para dahi teklif etti ancak Alexandra, sevgilisini çok sevdiği için bu para teklifini reddetti.

Haberin Devamı

KALP KRİZİ GEÇİRİR GİBİ YAPTI

Düğün gününde, Alexandra'nın müstakbel kayınvalidesi, evliliğe engel olmak için kalp krizi geçirir gibi yapıp bayıldı. Düğün bu skandal üzerine iptal edildi ve bir başka tarihe ertelendi. Yaklaşık bir hafta sonra tekrar organize edilen düğünde bu sefer geline saldırı düzenlendi.

Her detayı skandal düğün Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti

ÖZEL EKİP TUTTU

Bembeyaz gelinliği ile salona yürüyen Alexandra, bir anda kimliği belirsiz kişiler tarafından hedef alındı ve üzerine kırmızı boya döküldü. Kalabalık dehşet içinde çığlık atarken gelin gözyaşlarına boğuldu. Saldırıya rağmen evlenmekten vazgeçmeyen Alexandra, kıyafetini değiştirip nikah masasına oturdu.

Her detayı skandal düğün Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti

Düğünden kısa bir süre sonra balayına gitmek isteyen çifte ise yine kayınvalide engel oldu. İkilinin pasaport ve vizelerini saklayan kadın, seyahat acentalarına rüşvet dahi verdi. Çiçeği burnunda çift ise balayını Meksika'da yapmaya karar verdi ve kayınvalidenin planını suya düşürdü.