Dünya Sosyal medya şaklabanı! Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı

Sosyal medya şaklabanı! Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı

25.04.2023 - 11:05 | Son Güncellenme:

ABD'de meydana gelen ve sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüde, Youtuber Trevon Sellars'ın evsiz bir adamı kandırdığı anlar yer aldı.

Sosyal medya şaklabanı Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nde evsizlerin yoğun olarak yaşadığı Los Angles eyaletinde adeta bir skandal yaşandı. Söz konusu gelişmede dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

RESMEN DALGA GEÇTİ

ABD'li bir Youtuber bölgede yaşayan evsiz bir şahısla sohbet etmeye başladı. Durumunu soran ve hayatının nasıl gittiği hakkında bilgi alan şahıs bir süre sonra evsiz adama yemek alma teklifinde bulundu.

Popüler bir fastfood restoranından orta boy bir menü alan  Trevor Sellars daha sonra tekrar evsiz adamın yanına geldi. Burada adamı yemek verir gibi kandıran Sellars aldığı hamburger ve patatesleri kendi yedi.

Tepki çeken görüntülerin devamında Sellars evsiz adamın karşısında bir de yemek yedi. Sosyal medyada kısa sürede ses getiren görüntü sonrası kullanıcılar Sellars'a yönelik 'kalpsiz', 'acımasız' ve 'hasta' değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal medya şaklabanı Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı

KENDİNİ SAVUNDU

Sellars, tepki çeken görüntüler sonrası açıklama yaptı. Olayın planlı olduğunu öne süren şahıs şu ifadeleri söyledi:

Haberin Devamı

'Ona daha önceden bu videoyu yapıp yapamayacağımızı sordum ve o da içinde yer almayı kabul etti. Kayda başlamadan önce ona biraz para ve yiyecek verdim'

Sellars, geçen yıl evsiz insanları ve halkı taciz ettiği videoları yayınlayarak kısa sürede on binlerce takipçiye ulaştı.

Bu sürede birçok kullanıcı tarafından eleştirilen genç adam bazı kişiler tarafından ise şimdilik ilgiyle izleniyor.