Dünya Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi! İki babası olduğunu böyle öğrendi

Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi! İki babası olduğunu böyle öğrendi

12.12.2022 - 06:36 | Son Güncellenme:

Cep telefonuna gelen mesajla doğru bildiği her şey bir anda tepetaklak oldu! "Artık iki babam var" diyen genç kadın, başına gelenleri Tiktok'taki hesabında tek tek anlattı. Milyonlarca kez izlenen itiraflar, 'Bu kadar da olmaz' dedirtecek türden.

Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi İki babası olduğunu böyle öğrendi

Derleyen: Gonca Kocabaş / Milliyet.com.tr - TikTok'ta yakaladığı popülerliğe rağmen sakin bir hayatı vardı. Ailesiyle birlikte huzur içinde yaşıyordu. Ocak ayında hiç beklemediği bir anda cep telefonuna gelen bir mesajla hayatı baştan aşağıya değişti. Tanımadığı bir kişinin attığı bu mesajda bir DNA testi yaptırması gerektiği belirtiliyordu. Genç kadın önce birilerinin kendisine şaka yaptığını düşündü. Ancak içindeki şüphe her geçen dakika büyüyordu. Kendisine gelen mesajı ilettiği bir arkadaşının tavsiyesiyle mesajı yanıtlamaya karar veren genç kadın, doğduğu günden beri büyük bir yalan içinde yaşadığını fark edecekti.

Haberin Devamı

Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi İki babası olduğunu böyle öğrendi

'BENDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİR ADAMLA İLİŞKİM OLDU'

Lane adlı kadın, arkadaşının tavsiyesiyle kendisine mesaj atan bu kişiye cevaplar yazdı ve sonunda DNA testi yaptırmaya ikna oldu. Genç kadının kararında "Farkında olmadığın başka bir ailen var" mesajını alması önemli bir rol oynadı. Kendisine ısrarla mesajlar atıp ona gerçeklerin ortaya çıkması gerektiğini söyleyen bu kişinin mesajlarından sonra bir süre yalnız başına kalan kadın, geçmişi hatırlamaya çalışsa da bunda çok da başarılı olamadı. Hatırladığı tek şey anne ve babasının o henüz 9 yaşındayken boşanmış olmasıydı.

Telefonla annesini arayan kadın, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kızının ısrarlı soruları karşısında köşeye sıkışan anne, kızına her şeyi tek tek itiraf etti. Lane adlı kadın o anları şöyle anlattı: "Annem bana her zaman babamın bir alkolik ve dolandırıcı olduğunu söylerdi. Bu defa anlatması için ısrar ettim. Bana 'Neden bahsettiğini biliyorum. Evet, bir ilişkim vardı. Üniversitedeyken benden 10 yaş küçük bir adamla ilişkim olmuştu' dedi. Neredeyse oturduğum sandalyeden düşüyordum. Annemin söylediklerinden sonra adeta şoka girdim."

Haberin Devamı

SADECE 6 HAFTA İÇİNDE BİYOLOJİK BABASINI ÖĞRENDİ

Annesinin söyledikleri karşısında hayatının en büyük şokunu yaşayan Lane adlı kadın hızlıca bir DNA testi yaptırdı ve sonuçları 6 hafta içinde öğrendi. Sonuçları eline aldığında artık gerçek babasının kim olduğunu biliyordu. Babası onu büyüten adam değildi. ABD'de yaşayan bir İngiliz vatandaşıydı ve annesinden 10 yaş küçüktü.

Biyolojik babasıyla iletişim kuran ve onu tanımak isteyen kadın, henüz 2 yaşındayken annesinin babasına bir Noel kartı gönderdiğini yine annesinden öğrendi. Kadın, Noel kartı anısıyla birlikte bir başka gerçeği daha öğrenip şoke oldu: "Kartın içinde adım yazıyormuş ve aslında biyolojik babam o zamandan beri Google'da sürekli adımı aratarak bana ulaşmaya çalışmış. Hatta anneme benimle görüşmek istediğini söylemiş ama annem bunu kabul etmemiş ve bizi rahat bırakması gerektiğini söyleyerek onu uzaklaştırmış."

ÖZ KIZINI 15 YIL SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETTİ

Genç kadın, aslında 2007 yılından beri tam 15 yıldır sosyal medya hesaplarında biyolojik babasının kendisini takip ettiğini öğrendiğinde bir büyük şok daha yaşadı. Lane, yaşadığı ikinci büyük şokunu, "Biyolojik babam 2007 yılından beri gizliden gizliye haberim olmadan beni sosyal medyada takip ediyormuş. Evlendiğimi, anne olduğumu benimle ilgili her şeyi sosyal medya hesabım sayesinde öğrenmiş" sözleriyle anlattı.

Biyolojik babasını nasıl tanıdığını TikTok'taki takipçilerine anlatan Lane adlı kadının paylaştığı bir video ise adeta akıllara durgunluk verecek cinstendi. Biyolojik babasına olan benzerliğini net bir şekilde ortaya koyan görüntülerin yan yana getirilmesiyle oluşan video, yayınladığı tarihten itibaren tam 10.4 milyondan fazla kez izlenmeyi başardı. Takipçilerinin mesajlarına da cevap vermeye çalışan kadın, kendisine mesaj atan kişinin biyolojik babası değil, babasının kuzeni olduğunu da itiraf etti.

Haberin Devamı

Telefonuna gelen mesaj tüm hayatını değiştirdi İki babası olduğunu böyle öğrendi

'ANNEMLE KONUŞMAMAK BENİM İÇİN ÇOK ZOR'

TikTok'ta paylaşıldıktan sonra sosyal medyada viral olan ve yorum yağmuruna tutulan Lane adlı kadın onun içini çok acıtan bir olayı daha takipçileriyle paylaştı. Hayatı boyunca kendisine yalan söyleyen annesiyle olan iletişiminin artık tamamen koptuğunu itiraf eden kadın, annesinin ona yıllarca yalan söylemesinden ötürü çok üzgün olduğunu ancak iletişimini bitirmesinin kendisi için daha doğru olduğunu belirterek ekledi:

"Onunla konuşmamak benim için gerçekten çok zor. Bu kadar büyük bir sırrı uzun bir süre devam ettirebilmek için çok iyi yalan söylüyor olabilmek lazım. Annemle iletişimimi kesmek şimdiye kadar yaptığım en zor şeylerden biriydi. Bunu asla ondan beklemezdim. Üstelik insanlara ruh eşimin annem olduğunu söylerdim."

'BABAMLA GÖRÜŞMEMİZ PEK DE BEKLEDİĞİM GİBİ GEÇMEDİ'

Biyolojik babasıyla bağlantı kurduktan sonra kendisinden yaşça küçük iki üvey kız kardeşi olduğunu da öğrenen ve onlarla tanışmak isteyen genç kadın için merakla beklediği buluşma ise tam olarak istediği gibi geçmedi. Lane, kendisinde hayal kırıklığı yaratan görüşmeye dair, "Açıkçası benimle çok fazla göz teması kurmadı. Sanki benimle ilgilenmiyormuş gibi hissettim. Diğer kızlarıyla nasıl sevgi dolu bir iletişim kurabildiğini görmek bana zor geldi" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Kendisini büyüten babasının olaylardan haberdar olduğunu ancak henüz aralarında bir diyalog geçmediğini söyleyen genç kadın, "Bu konuları beni büyüten babamla henüz konuşmadık. Ancak her şeyi bildiğinin farkındayım. Sonuçta o hâlâ benim babam. Çocuklarım hâlâ onun torunları. En az benim kadar üzgün olduğunu biliyorum" diye konuştu. Annesiyle iletişimini sonlandıran kadın son olarak geleceğe dair umutlu olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Artık iki babam varmış gibi hissediyorum. İki babam olduğunu bilmek bana iyi hissettiriyor."