Dünya Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı! Daha 27 yaşındaydı...

Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı! Daha 27 yaşındaydı...

30.08.2022 - 11:30 | Son Güncellenme:

27 yaşınaki televizyon spikeri ve eski sporcu ani ölümüyle tüm sevenlerini üzdü. İntihar ettiği belirtilen ABD'li habercinin, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım kafaları karıştırdı.

Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı Daha 27 yaşındaydı...

ABD, Wisconsin'li sabah haberleri sunucusu ve eski basketbol oyuncusunın ani ölümüyle sarsıldı. Kötü haber yeni duyulsa da başarılı sunucunun geçtiğimiz Cumartesi günü 27 yaşında ani bir şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. WAOW sunucusu Neena Pacholke'nin ölümü hem ailesini hem de meslektaşlarını hayrete düşürdü.

Haberin Devamı

"HARAP OLDUK"

Çalıştığı televizyon kanalından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Sevgili sabah neşemiz Neena Pacholke, Cumartesi günü aniden vefat etti. Tüm ekip arkadaşlarımız ve yakınları yaşadığımız kayıptan ötürü kesinlikle harap olduk.

SIR İNTİHAR

Tampa'da büyüyen ve Güney Florida Üniversitesi'nde basketbol oynayan Pacholke'nin ablası Kaitlynn Pacholke, Tampa Bay Times'a yaptığı açıklamada Neena'nın intihar ettiğini belirtti. Genç sunucunun evlenmek üzere nişanlı olduğu da aktarıldı.

Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı Daha 27 yaşındaydı...

Kaitlynn Pacholke, “Tıpkı küçük bir güneş topu gibiydi ve gülümsemesi muazzamdı” dedi ve ekledi: "Kız kardeşim tanıdığımı sandığım en mutlu insandı."

SON MESAJINDA NE DEMEK İSTEDİ?

Pacholke'nin Twitter'daki son gönderilerinden biri, yazar Jon Gordon'un pozitiflik ve en iyisinin henüz gelmediğine inanmakla ilgili bir retweet'iydi.

Hayat kolay olduğu için pozitif değişiliz. Hayat zor olabildiği için pozitifiz. Kendinize (ve başkalarına) zaeafet verin. Hayatı konuşun ve başkalarını teşvik edin. Bugün iyiyi arayın. NEDEN'inizi hatırlayın. En iyisinin henüz gelmediğine inanın.

"ODADAKİ EN PARLAK IŞIKTIN"

Haber 9 ve Pacholke'nin ortak sunucusu da övgülerde Pacholke'nin gülümsemesini ve şen şakrak kişiliğinden bahsetti. Açıklamada, "Büyük bir kalbi ve bulaşıcı bir gülümsemesi olan nazik bir insandı ve onu çok özleyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı Daha 27 yaşındaydı...

Haberin Devamı

Sabah programını birlikte sunduğu arkadaşı Brendan Mackey, Neena'nın "en büyük gülümsemeye ve en komik kahkahaya" sahip "odadaki en parlak ışık" olduğunu söyledi.

"ÇOK MUTLU VE HAYAT DOLUYDU"

Mackey, Facebook'ta arkadaşını anmak için paylaştığı gönderide, "Hayatım boyunca bu kızdan daha çok sevilen biriyle tanışmadım" dedi. “İster bir televizyon ekranı aracılığıyla, isterse sadece inanılmaz bir arkadaş olarak olsun, her gün insanları gülümsetiyordu. Çok mutluydu, hayat doluydu ve bir rol modeldi.”

Pacholke, haber istasyonuna Mayıs 2017'de multimedya gazetecisi olarak katıldı ve Şubat 2019'da terfi ederek sunuculuk yapmaya başladı. Güney Florida Üniversitesi'nden mezun oldu ve burada üç sezon oyun kurucu olarak çalıştı.

Televizyon dünyası ani ölümle sarsıldı Daha 27 yaşındaydı...

Kadın basketbol takımının baş antrenörü Jose Fernandez, organizasyonun Pacholke'nin ölümü üzerine "yıkıldığını" söyledi. Fernandez, Twitter'a yaptığı açıklamada “Bu son derece zor zamanda dualarımız Pacholke ailesiyle birlikte" ifadelerini kullandı.

"NELER YAŞADIĞINI ASLA BİLEMEZSİNİZ"

Kardeşini aniden kaybetmenin acısını yaşayan Kaitlynn Pacholke, bir insanın neler yaşadığını bilmenin asla gerçekten mümkün olmadığını söyledi.

Bazen birini ne kadar tanıdığınızı düşünürseniz düşünün, insanların neler yaşadığını bilemezsiniz. Kız kardeşimin hayal edebileceğiniz her kaynağa erişimi vardı. Herkes tarafından sevilirdi. İşinde çok iyiydi. O sadece sevgi ve pozitiflik yaydı. her zaman diğer insanları ilk sıraya koydu. Bence bunu kendini önemsememek pahasına yaptı.