Dünya Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'

Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'

20.02.2024 - 15:25 | Son Güncellenme:

Flört uygulamasından tanıştığı adamla dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Çift birkaç ay içinde evlilik kararı aldı ve beraberliklerinin sonraki sekiz yılına sekiz çocuk sığdırdı. Ta ki, kocasının karanlık sırrından bihaber kadının karıştığı trafik kazasına kadar.

Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı Tüm evlilikleri sahte

33 yaşındaki kadın, 'kocasıyla' mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Çiftin birlikteliklerinin sekiz yılına sığdırdıkları sekiz çocukları bulunuyordu. Genç kadın her şeyin mutlu bir aile tablosuna uygun ilerlediğini düşünüyordu. Ta ki, geçirdiği trafik kazası sonucu keşfettiği kocasının karanlık sırrı ortaya saçılana kadar. 

Haberin Devamı

Akıllara durgunluk veren olay Çin'de basınında yankı buldu. Zavallı kadın, görünürde mükemmel bir evlilik hayatının tadını çıkarıyordu. Olaya konu olan kadın gerçek ismini gizli tutmaya talep ettiği için basında 'Zhou Yan' takma adıyla yer aldı.

YAŞ FARKINI SORUN ETMEDİ

Yerel medyaya, 23 yaşındayken 51 yaşında bir adamla evlenmeye karar verdiğini anlattı. Aralarında 28 yaş fark olmasına rağmen hiçbir sorun yaşanmadığını kaydeden Yan, sekiz yıllık birlikteliklerinde sekiz çocukları olduğunu kaydetti. Ancak bir gün tüm gerçeklerin ortaya çıkmasıyla mutlu tablo paramparça oldu.

Takvimler 2015 yılının Mayıs ayını gösterirken 23 yaşındaydı ve Chongqing'de üniversitede okuyordu. Bir flört uygulaması aracılığıyla basına 'Zheng Ke' takma adıyla yansıyan adamla tanıştı. İkili keyif dolu bir muhabbete daldı. Daha sonra Zhou Yan, Zheng Ke'nin 51 yaşında olduğunu Chongqing şehrinde yaşadığını öğrendi. Zheng Ke ayrıca Gayrimenkul geliştirme ve madencilik gibi sektörlerde çalışan bir iş adamıydı.

Haberin Devamı

GERÇEK 'SAHİBİ' ORTAYA ÇIKTI

Çift hızla yeni bir aşka yelken açtı. Birbirlerini yalnızca birkaç ay tanıdıktan sonra ise, evlilik kararı aldılar. Ancak Zheng Ke genç kadına, o sıralar oldukça meşgul olduğunu söyleyerek nikah işlemlerinde bir tanıdığından yardım istemeyi talep etti. Daha sonra hazırlanan evlilik cüzdanıyla çıkagelerek ona verdi. Daha sonra ikili taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olmak için birkaç yıl boyunca ABD'ye gitti. İkili bu yolla beşi erkek ve üçü kız olmak üzere sekiz çocuk sahibi oldu.

Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı Tüm evlilikleri sahte

2023 yılına gelindiğinde, kocasının kendisine verdiği arabayla bir kazaya karıştı. Kaza beraberinde tüm karanlık sırları da gün yüzüne çıkardı. Kaza sonrası araca, yetkililer tarafından incele amacıyla el konulup soruşturma başlatıldı. Yapılan resmi incelemeyle aracın aslında Zheng Ke'nin yasal ve gerçek eşine ait olduğu anlaşıldı.

HER ŞEY ANLAŞILINCA EVE GİRİŞİ BİLE ENGELLENDİ

Üstelik adamın gerçek eşi ona dava açmaya hazırlanıyordu. Kadın, mahkemeden Zhou Yan'a verilen tüm mal varlıklarının iptalini talep ediyordu. Zavallı kadın, kaza sonucu yaşadığı şoktan bile kurtulamadan ikinci bir darbeyle sarsıldı. Buna göre dolandırıcı adam, gerçek eşiyle Kanada'da ikamet ediyordu ve çocuklarını büyütüyorlardı. "Uzun yıllardır birlikteydik. Karanlıkta kilitli kaldım ve bana verdiği evlilik cüzdanı sahteydi" dedi Zhou Yan.

Haberin Devamı

Zhou Yan'ın, Zheng Ke'den bir açıklama istemesinin ardından ikili arasında büyük bir tartışma çıktı. Zheng Ke genç kadınn tüm aylık yaşam masraflarını ödemeyi bıraktı. Hatta beraber yaşadıkları eve gittiğinde güvenlik tarafından mülke girişi dahi engellendi. Çaresiz kadın, en sonunda çocuklarını da alarak ailesinin yolunu tuttu ve çocuklarını kendi başına büyütmek zorunda kaldı. Zhou Yan, yanı sıra gerçek ortaya çıktıkgtan sonra Zheng Ke ve gerçek eşinin boşandığını da öğrendi.