Dünya Trump’ın sözleri kraliyeti ‘çıldırtmış’

Trump’ın sözleri kraliyeti ‘çıldırtmış’

06.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trump’ın Prenses Kate’in çıplak fotoğrafına ilişkin sözleri nedeniyle İngiliz kraliyet ailesinin küfürlerine hedef olduğu ortaya çıktı.

Trump’ın sözleri kraliyeti ‘çıldırtmış’

DIŞ HABERLER SERVİSİ - ABD’li yazar Christopher Andersen, 8 Kasım’da yayımlanacak kitabında, İngiltere Kralı 3. Charles’ı anlattı. Kitapta kralın oğlu Galler Prensi William ile evli olan Prenses Kate Middleton’ın (40) çıplak güneşlenirken çekilen fotoğrafıyla ilgili iddialara yer verildi. Kate 2012’de Fransa’da üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğrafları, Closer dergisinde yayınlanmıştı. 2017 - 2021 yılları arasında ABD Başkanlığı yapan Donald Trump ise Twitter’da “Kate Middleton harika ama çıplak güneşlenmemeli. Kate çıplak güneşlenirse fotoğrafını çekip çok para kazanmayı kim istemez ki? Haydi ama Kate!” diye yazmıştı.

Haberin Devamı

‘Birlikte olurdum’

Andersen kitabında, Trump’ın Kate’e yönelik bu sözlerinin ardından Charles ve oğlu William’ın küfürlerine hedef olduğunu yazdı. Trump’ın Charles’ı “Balinalar Prensi” olarak adlandırdığını da iddia eden Andersen, eski ABD Başkanı’nın “İsteseydim Prenses Diana (Charles’ın eski eşi) ile de birlikte olurdum” dediğini öne sürdü. Andersen’a göre bu olayın ardından Charles ve oğulları William ve Harry, Trump’ın 2017’de İngiltere’ye planladığı ziyaretini önlemek için büyük çaba gösterdi.

‘Nasıl bu kadar aptal olabilir?’

Donald Trump, bir iş insanı olarak tanındığı 2012 yılında Prenses Kate’in çıplak fotoğrafıyla ilgili, “Hepimiz Kate’in hayranıyken, onun neden çıplak olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Neden bir yüzme havuzunda ya da her nerede olursa olsun çırılçıplak duruyor olabilir ki? O bir prenses! Çıplak fotoğrafının çekilip basılması korkunç ama bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapabilir ki?” demişti. Bu sözleriyle İngiliz kraliyet ailesini kızdırmıştı.