Dünya Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı!

Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı!

04.08.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

Yan koltukta oturan yolcunun eşi benzeri olmayan yöntemini sosyal medyada 'Hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu?' sorusuyla sosyal medyada paylaştı, video yarım milyon kez izlendi.

Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı

Bir yolcu bindiği İtalya uçağında, ekonomi sınıfını VIP'ye çevirmek için dikkat çekici bir metot buldu. Video sosyal medyanın gündemine oturunca enteresan yönteme yorum üstüne yorum yağdı. Birçok kişi bunu 'dahilik' olarak nitelendirirken, bazılarının ise konuda endişeleri var.

Haberin Devamı

California'lı Giga Vashakidze, ABD'nin San Diego eyaletinden İtalya'nın Venedik kentine uçarken yanında oturan yolcunun üst düzey mahremiyet yaratmak için örtü kullandığını fark etti. Vashakidze'in dikkatini cezbeden yolcu, mavi örtünün bir kısmını üst bölmeye sıkıştırmış ve herhangi bir kişinin koltuğunu görmesini engelleyecek şekilde aşağı sarkıtmıştı.

'Karşılaştığı gösteriden' şaşkına dönen Vashakidze, telefonunu çıkardı ve video kaydına başladı. Sonrasında çektiği videoyu TikTok'ta yayınlayarak takipçilerine hiç buna benzer bir şeye tanık olup olmadıklarını soran bir paylaşım yaptı. "Komşumu ekonomi sınıfını VIP'ye çevirirken yakaladım. Bunu uçuşlarında başka biri tecrübe etti mi?" diye sordu gülen bir emoji ekleyerek.

Haberin Devamı

Klip yarım milyon kez izlendi ve birçok kullanıcı, yolcunun VIP tasarımından etkilendi.

'DAHİ', diyerek yorumda bulundu bir kişi. "Aman Tanrım, bu gerçekten dahice," diye onayladı bir başka kullanıcı.

Diğer kullanıcılar bunu 'akıllıca' olarak niteledi ve bir sonraki ekonomi uçuşunda denemek istediğini ekledi.

Ancak bazı kişiler, havayolunun buna izin vermesi karşısında şoke oldu. "NE? Havayolu buna neden izin veriyor?" diyerek tepki gösterdi bir kişi.

Bir diğer kullanıcı, "Artık insanlar hakkında hiçbir şey beni şaşırtmıyor" dedi. Bir kişi karşılık vererek şöyle dedi: "Bunun nesi var? Kimseye zarar vermiyorlar."

Bir kullanıcı olası acil durumlara dikkat çekme ihtiyacı hissederek, "Acil durum tahliyesi tahminimce sorun olabilir" diye yazdı.