Dünya Ünlü oyuncular da karşılıksız aşk yaşadı

Ünlü oyuncular da karşılıksız aşk yaşadı

13.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Ünlü oyuncular da karşılıksız aşk yaşadı

Jennifer Aniston - David Schwimmer

Haberin Devamı

90’ların kült dizisi “Friends”te canlandırdıkları “Rachel” ve Ross” karakterlerinin aşklarıyla ekranların en favori çifti olan David Schwimmer ve Jennifer Aniston bir dönem birbirlerine âşık olduklarını itiraf etti. Schwimmer, “Ancak aşkımız iki geminin yan yana geçişi gibiydi” dedi. Aniston da devamı olmayan duyguları doğruladı.

Sandra Bullock - Keanu Reeves

Şu anda her ikisi de 57 yaşında olan Sandra Bullock ile Keanu Reeves'in beyaz perdedeki uyumlu kimyaları nedeniyle hiç flört edip etmedikleri merak ediliyordu.  Bullock, 1994'te "Speed" filmini çekerken Reeves'e âşık olduğunu ama bunun karşılıklı olduğunu düşünmediğini açıkladı. 

Zac Efron - Rose Byrne

ABD’li oyuncu Zac Efron, 2014’te “Kötü Komşular” filmini çekerken Avustralyalı rol arkadaşı Rose Byrne’e aşık oldu. 34 yaşında olan Efron, kendinden 8 yaş büyük aktrisin ideal eş olduğunu belirterek, “O benim dünyadaki en sevdiğim aktris olabilir! Gerçekten büyüleyici. Bir eşin nasıl olmasını istediğinizi yeniden tanımlıyor” dedi.

Haberin Devamı

Emma Watson - Tom Felton

Harry Potter serisinde “Hermione Granger”ı canlandıran Emma Watson, 11 yaşındayken o sırada 14 yaşında olan ve “Draco Malfroy”u oynayan Tom Felton’a aşık olduğunu “Harry Potter: Hogwarts’e Dönüş” bölümünde açıkladı. Watson, “Tom Felton’a çılgınca aşık oldum. Her gün çekimlerde  numarasını arardım. Ama aramızda hiçbir zaman romantik bir şey olmadı” dedi.

Helen Mirren - Vin Diesel

76 yaşındaki Oscar ödüllü aktris Helen Mirren, 2017’de “Hızlı ve Öfkeli” serisine katılmadan önce filmin yıldızı 54 yaşındaki Vin Diesel’e “biraz âşık olduğunu” itiraf etti. Filmin oyuncu kadrosuna katılmak için ricada bulunduğunu belirten Mirren, “Vin Diesel’in hayranıyım” diye konuştu.

Daniel Radcliffe – Helena Bonham Carter 

 “Harry Potter” serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, 1 Ocak’ta yayımlanan “Harry Potter: Hogwarts’e Dönüş” özel bölümünde kendinden 23 yaş büyük rol arkadaşı Helena Bonham Carter’a platonik aşk beslediğini açıkladı. Radcliff bu duygusunun karşılıksız kaldığını da söyledi.