Dünya Veda mesajında eşine teşekkür etti

Veda mesajında eşine teşekkür etti

03.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Amerikan futbolu tarihinin en başarılı oyuncularından Tom Brady (44), önceki gün sosyal medyada yaptığı açıklamada 22 yıllık kariyerini resmen sonlandırdığını duyururken, başarısında büyük emeği geçen eşi, süper model Gisele Bündchen'e (41) de teşekkür etti.

Veda mesajında eşine teşekkür etti

Brady, NFL ekibi Tampa Bay Buccaneers'taki takım arkadaşlarına, antrenörlerine ve taraftarlarına veda ederken başarısının mimarlarından birinin Bündchen olduğunu söyledi. Açıklamasında Bündchen'i "ilham kaynağım" şeklinde tanımlayan Brady, "Aslında en büyük başarım ailem. Her zaman kariyerime odaklandıysam bunda ailemiz için her fedakârlığı yapan, sevgi dolu, insanı destekleyen eşimin büyük payı var. Onun özverisi profesyonel olarak zirvelere ulaşmamı sağladı. Bunun değerini kelimelerle anlatmak gerçekten zor" dedi.

Haberin Devamı

'Gurur duyuyorum'

Ünlü model Gisele Bündchen de Instagram'da yaptığı paylaşımda, "Kariyeri boyunca eşim Tom ile gurur duydum. Tom yıllar boyunca fiziksel ve duygusal olarak birçok zorluğun üstesinden geldi. Eşim tanıdığım en özverili, meselelere en fazla odaklanan, en disiplinli insan" diye yazdı. Bündchen, "Tom senin başaramayacağın hiçbir şey yok. Her zaman yanındayım ve geleceğin getireceği şeyler için senin kadar heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. 7 kez Super Bowl zaferi yaşayan, 5 kez de Super Bowl'da en değerli oyuncu olan Tom Brady'nin 2006'da ayrıldığı model Bridget Moynahan'dan bir oğlu, 2009'da evlendiği Gisele Bündchen'den ise bir oğlu, bir kızı var.

Emeklilik adası

Tom Brady’nin ailesiyle birlikte ABD’nin Miami kentinin Indian Creek adasında 17 milyon dolara aldığı arazide inşa etttirdiği malikâneye taşınacağı ortaya çıktı. Arazideki eski mülkün yıkıldığı, yerine çevre dostu ve son teknolojiye sahip bir malikâne inşa edildiği belirtildi. Aile burada eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ile eşi Jared Kushner, otel patronu Jeffrey Soffer ve milyarder iş insanı Carl Icahn ile komşu olacak.