Dünya Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu

Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu

18.04.2024 - 08:48 | Son Güncellenme:

Kıdemli polis şefi, genç bir meslektaşıyla yaşadığı romantik ilişkinin ortaya çıkmasıyla İngiltere'de manşetlere taşındı ve şimdi işini kaybetme tehlikesiyle yüzleşiyor.

Yasak aşkta skandallar zinciri Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu

İngiltere'de yaşanan skandala göre, evli ve kıdemli bir polis memuru, genç meslektaşıyla ilişki iddiası sebebiyle ağır suistimalle suçlanıyor.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Şef Daniel Greenwood, PC Caitlin Howarth ile ilişkisine ilişkin soruşturmanın başlamasıyla 2021 yılında görevden uzaklaştırılmıştı. Soruşturma artık sonuçlandırıldı ve Greenwood, bu yılın sonlarında gerçekleşmesi beklenen suistimal duruşmasında Batı Yorkshire Polisi tarafından kovulmayla karşı karşıya.

GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKLA SUÇLANDI

Kendisi de açığa alınan 24 yaşındaki Howarth ise, hapisteki bir uyuşturucu patronuyla bağlantısı sebebiyle 2 Nisan'da mahkemeye çıkmıştı. Genç kadın şu anda eroin tedariği suçundan hapis cezasını çekiyor. Big ile olan bağlantılarını Batı Yorkshire Polisi'ndeki amirlerine bildirmediği de öne sürülüyor.

10 binden fazla Instagram takipçisi olan genç memur, bir kamu ofisinde görevi kötüye kullanmakla suçlandı. Howarth bir savunmada yapmadı ve polis tarafından uzaklaştırılmış durumda. Duruşmasının Şubat ayında başlaması bekleniyor.