Dünya Yatak odasını anında yuttu! Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı

Yatak odasını anında yuttu! Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı

18.05.2024 - 16:14 | Son Güncellenme:

Yatak odasında birazdan başına geleceklerden habersizce oturuyordu, aniden ortaya çıkan devasa obruk kan donduran çığlıklarıyla zavallı adamı adeta yuttu. Hayatına mal olan obruk yeniden ortaya çıkmasıyla yeniden dünya basınının gündemine takıldı.

Yatak odasını anında yuttu Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı

Korkunç olay, evinin yatak odasında oturan Jeffrey Bush'un, kardeşi tüyler ürperten çığlıklarını işitirken devasa bir obruk tarafından yutulmasıyla kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

HİÇBİR İZ YOK BIRAKMADAN KAYBOLDU

Korkunç olay, Mart 2013'te Florida'da, evinin yatak odasında oturan Jeffrey Bush'un, devasa bir obruk tarafından yutulmasıyla meydana geldi. Jeremy adındaki kardeşi ise, bu sırada zavallı adamın kan donduran çığlıklarını işitmişti. 11 uzun yıl boyunca Jeffrey'nin öldüğü varsayıldı ve yer onu tamamen yuttuğundan beri ondan hiçbir iz yoktu. Kendisi de neredeyse obruğun içine çekilen Jeremy kabusu yerel medyaya şöyle anlattı: 

"Zemin çöküyordu ve toprak hala akıyordu ama umurumda değildi. Adımı bağırıyordu. Ona yardım etmek için adımı haykırdığını duyduğuma yemin edebilirdim. Kardeşimi kurtarmak istedim ama hiçbir şey yapamadım."

Bir polis memurunun onu çukurun ağzından çekmesiyle Jeremy'nin şansı yaver gitti. Çukurun derinliklerinde, Jeffrey'i bulmak üzere sayısız çalışma yapılsa da zavallı adam sırra kadem basmıştı. Bölgenin kurtarma ekipleri için fazla tehlikeli hale gelmesiyle, arama çalışmalarına son verildi, ev yıkıldı ve çukurda doldurma işlemi yapıldı.

Haberin Devamı

Yatak odasını anında yuttu Kardeşi yalnızca çığlıklarını duydu, bir daha bulunamadı

YILLAR İÇERİSİNDE ÜÇ KEZ YENİDEN BELİRDİ

Ancak zavallı adamın hayatına mal olan çukur yıllar sonra yeniden ortaya çıktı. Yetkililer obruğu daha fazla insanın hayatının tehlikeye girmemesi için derhal kordon altına aldı bu obruğun son görülmesi olmayacaktı...

Çukur ilk kez görülmesinden beri üç kez yeniden ortaya çıktı, fakat yetkililerin aldıkları hızlı tedbirler sayesinde çevredeki insanlar herhangi bir olumsuzluk yaşamadı. Obruğun tekrar açılmasına neyin sebep olduğu belirlenemedi, çukur 150 ton su ve çakıl karışımıyla dolduruldu.

Jeremy'nin eşi ve kızı da felaket sırasında kıl payı kurtuldu. Jeremy'nin küçük kızı hala amcasını özlüyor: 

"Jeff Amcasının nerede olduğunu sorup duruyor. Her şeyimi kaybettim. Eşimi ve çocuğumu desteklemek için çok çalışıyorum ve her şeyimi kaybettim."