Dünya Yıldızların gerçek yüzü

Yıldızların gerçek yüzü

06.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD'li Dr. Charles S. Lee tanınmış bir estetik cerrahi uzmanı. Lee, ünlü güzellerin fotoğraflarını inceleyerek yaptırıp da gizledikleri estetik operasyonları tespit etti. Doktor, yıldızların estetikten önceki ve sonraki fotoğraflarını analiz etti.

Yıldızların gerçek yüzü

PELİN AYKIN /

KHLOE KARDASHIAN
Lee, 37 yaşındaki ABD’li reality yıldızı Khloe Kardashian’ın şakak kaldırtma, göz kapağı köşesini kaldırtma, yanak yağının alınması, boyun ve çene bölgesinden yağ alımı, tilki gözü ameliyatı ve çene kemiği boyunca kemik ameliyatı dahil olmak üzere bir dizi operasyon geçirdiğini söyledi. Doktor, Kardashian’ın son haliyle gerçekten harika göründüğünü de sözlerine ekleyerek, “Birden fazla burun ameliyatı geçirmiş ve dudak dolgusu da var” dedi.

Haberin Devamı

Yıldızların gerçek yüzü

KYLIE JENNER

Dr. Lee, 24 yaşındaki ABD’li reality yıldızı Kylie Jenner için “Çenesini düzelttirmiş, yanak yağını aldırmış, şakaklarını kaş kaldırma yoluyla kaldırtmış, burnunu daraltmış ve üst dudağına enjeksiyon yaptırmış” dedi. Kylie Jenner, 2019’da Paper dergisine verdiği demeçte, insanların yüzünü tamamen yaptırdığını düşündüğünü ancak bunun yanlış olduğunu belirterek estetik iddialarını yalanlamıştı.

Yıldızların gerçek yüzü

BELLA HADID

Dr. Lee, 25 yaşındaki ABD’li manken Bella Hadid’in burun ve göz kapağı ameliyatı geçirdiğini söyledi. Doktor, ayrıca mankenin boyun liposuction’ı (yağ aldırma) yaptırdığını, yanak yağı aldırdığını ve yanaklarıyla alnına dolgu yaptırdığını öne sürdü. Estetik yaptırmadığını savunan Bella Hadid de 2018’de verdiği röportajda, “İnsanlar estetik ameliyat yaptırdığımı düşünüyor. Ama yok böyle bir şey, isterseniz yüzümü tarayabiliriz hayatım. Ben dudaklarıma dolgu yaptırmaktan bile korkuyorum. Yüzümü mahvetmek istemem” demişti.

Haberin Devamı

Yıldızların gerçek yüzü

KENDALL JENNER

ABD’li manken Kendall Jenner, Dr. Lee’nin analiz ettiği Kardashian - Jenner ailesinin bir başka üyesi. 26 yaşındaki Jenner da kız kardeşleri gibi bıçak altına yattığını inkar etmişti. Ancak Kendall Jenner’ın fotoğrafını inceleyen Lee, “Alt göz kapağı köşeleri de dahil olmak üzere, muhtemelen bir tilki gözü gerdirme operasyonunun bir parçası olarak kaşlarını kaldırdığını görebiliyorum. Ayrıca üst göz kapağının biraz daha fazla platforma sahip olduğunu görüyorum. Bu kaş kaldırmanın veya ek göz kapağı ameliyatının bir ürünü olabilir” dedi. Ayrıca doktor, Jenner’ın diş ve burun estetiği yaptırdığını, dudak dolgusuyla birlikte yüzünün çeşitli yerlerinde botoks ve dolgu bulunduğunu söyledi.

Yıldızların gerçek yüzü

DEMI MOORE

Dr. Lee, geçen yıl Fransa’nın başkenti Paris’te Fendi defilesine çıktığında tanınmaz haliyle dikkat çeken ABD’li aktris Demi Moore’un yüzündeki operasyonlara da değindi. Lee, 59 yaşındaki Moore’da yüz gerdirme sonrası ortaya çıkan, film karakteri Joker’in yüzündeki çizgiye benzeyen iz olduğunu söyledi. Lee, “Joker çizgileri, özellikle büyük elmacık kemikleri gibi riskli anatomisi olan hastalarda yüz germe işlemlerinde oluşur. Ameliyat sırasında bu alana girilmeyip, yağ enjeksiyonu yapılarak bu tür bir sorun önlenebilir” dedi.

Haberin Devamı

Yıldızların gerçek yüzü

ARIANA GRANDE

ABD’li şarkıcı Ariana Grande’nin 15 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafıyla, şu anda 28 yaşındaki halini kıyaslayan Dr. Lee, yıldızın kaş kaldırtma operasyonu ve üst göz kapağı ameliyatı geçirdiğini söyledi. Ayrıca Grande’nin burun estetiği ve çene ameliyatı da geçirdiğini düşündüğünü belirten Lee, şarkıcının eski görünüşünü daha çok beğendiğini ifade etti. Öte yandan, Grande 15 yaşındaki çekilen fotoğrafta ergenlik nedeniyle böyle göründüğünü ve estetik ameliyat geçirmediğini iddia etmişti.

Yıldızların gerçek yüzü