Ekonomi Düşler Hayal Ev’de gerçek oluyor

Düşler Hayal Ev’de gerçek oluyor

03.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Öğrencilerin hayallerine yönelik çalışmalara katkı sağlamak, yeteneklerini keşfetmelerine teşvik etmek amacı ile Fethiye Seydikemer Kabaağaç İlkokulu’nun ek binası olarak inşa edilen “Hayal Evi” törenle açıldı.

Düşler Hayal Ev’de gerçek oluyor

Üsküdar Amerikan Lisesi Sosyal Yardım Kulübü Başkanı Kaan Ertürk’ün liderliği ve Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve Fethiye Seydikemer Kabaağaç İlkokulu Müdürü Yelda Leblebici’nin ortak çalışması ile yürütülen projede öğrencilerin hayallerini keşfedip, farklı ilgi alanlarını deneyimleyebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanıyor.

Haberin Devamı

“Hayal Evi” binasının duvarlarında Ertürk tarafından çekilen; sörfçü, okul müdürü, astronot, tır şoförü, kalp cerrahı, beyin cerrahı, kepçeci, hakim ve asker olmak isteyen 80 öğrencinin hayali fotoğraflar yer alıyor. “Hayal Evi” binasının, uzun soluklu bir proje olarak hayata geçmesinden mutlu olduklarını belirten Ertürk, “Temmuzda açılışını yaptığımız fotoğraf sergisi ve ardından inşa edilen bu bina, hedeflediğimizin çok ötesinde projemizin gerçekleştiğinin de bir kanıtı” dedi.