Editörün Seçtikleri Duşta sarmaşık özünün gücüyle detoks etkisi

Duşta sarmaşık özünün gücüyle detoks etkisi

07.07.2018 - 15:13 | Son Güncellenme:

Elancyl Duş Jeli (Elancyl Gel Douche Tonifiant), içeriğindeki sarmaşık özlerinin güçlü detoks etkileri ile cildi hızla yaşlandıran toksinlerden arındırır, dokulardan fazla ödemin atılmasına yardımcı olur.

Duşta sarmaşık özünün gücüyle detoks etkisi

Elancyl Duş Jeli (Elancyl Gel Douche Tonifiant), içeriğindeki sarmaşık özlerinin güçlü detoks etkileri ile cildi hızla yaşlandıran toksinlerden arındırır, dokulardan fazla ödemin atılmasına yardımcı olur. Aromatik kokusu yaz aylarında ihtiyaç duyulan ferahlığı ve enerjiyi verir, kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Sabun içermeyen ve hipoalerjenik olan Elancyl Duş Jeli, tıbbi kontrol altında geliştirilmiş ve test edilmiştir.

Haberin Devamı

Güzelliğin en temel adımı temizlikten geçer. Ruh ve beden sağlığı için keyifli bir duş almak oldukça önemli.

Elancyl Duş Jeli (Elancyl Gel Douche Tonifiant) içeriğindeki sarmaşık ekstresi ile cildi nazikçe temizler ve toksinlerden arınmasına yardımcı olur. Hoş kokusu, taze ve canlandırıcı aromatik notaları ile cilde enerji verici etkisi vardır. Bu sabunsuz jel, su ile cildi nazikçe temizler.

Duşta günlük bakımınızda ıslak cilde banyo süngeri ile beraber masaj yaparak uygulayın ve bol su ile durulayın. Tüm vücudunuza, istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Yıkama bazı çok yumuşaktır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. AB Standartlarında Fransa'da üretilmiştir.

Elancyl Gel Douche Tonifiant Eczane Satış Fiyatı: 200 ml 39 TL

Yazarlar