Düzce Düzce'de Çocuk İhmal Ve İstismarına Karşı İş Birliği

Düzce'de Çocuk İhmal Ve İstismarına Karşı İş Birliği

23.10.2018 - 12:09 | Son Güncellenme:

.

Düzcede Çocuk İhmal Ve İstismarına Karşı İş Birliği

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Çocuk İhmal ve İstismarı ile Mücadelede Temel Farkındalık Eğitimi düzenlenmesine yönelik Düzce Üniversitesi ile ilgili kurumlar arasında protokol imzalandı.

Haberin Devamı

Çocuk İhmal ve İstismarı ile Mücadelede Temel Farkındalık Eğitimi düzenlenmesine yönelik, Düzce Üniversitesi (DÜ) ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Sağlık ve Milli Eğitim müdürlükleri arasında iş birliğine gidilecek.

Konuyla ilgili kurumlar arasındaki iş birliği protokolü, Düzce Valiliğinde düzenlenen törenle Vali Zülkif Dağlı ve DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından imzalandı.

Protokol ile Düzce'de resmi ve özel eğitim kurumlarında görev yapan tüm öğretmenler, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluş ve özel çocuk kreşlerinde görev alan personel ve çocuk odaklı çalışmalar yapan ya da çalışma yapma ihtimali bulunan sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimci, sosyolog, rehberlik ve psikolojik danışmanlara çocuk ihmal ve istismarı ile mücadelede temel farkındalık eğitimi verilmesi hedefleniyor.