Gündem E-Okul'a nasıl girilir | E okul takdir teşekkür puanı hesaplama ekranı

E-Okul'a nasıl girilir | E okul takdir teşekkür puanı hesaplama ekranı

06.06.2018 - 08:08 | Son Güncellenme:

Karne zamanı geldi çattı. Öğrenciler ve veliler 8 Haziran karne günü öncesi büyük bir heyecanla e-okul'a nasıl girilir, E okul takdir teşekkür puanı nasıl hesaplanır sorularının cevaplarını arıyor. İşte e-okul ile ilgili merak edilen soruların cevapları...

E-Okula nasıl girilir | E okul takdir teşekkür puanı hesaplama ekranı

e-Okul sistemi ile tüm öğrenciler ve veliler birçok işlemi internet üzerinden çözümleyebiliyor. E-Okul sisteminde öğrencinin ders notları, karne notları, devamsızlıkları gibi konularda bilgi sahibi olmak mümkün. Peki e-okul giriş nasıl yapılır?

Haberin Devamı

E-OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-okul platformuna giriş yapmak isteyen öğrenciler kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapıyor. Öte yandan E-okul vbs giriş işlemleri Öğrenci TC kimlik numarası ve Okul numarası yazılarak da çözülebiliyor.

E-OKUL SİSTEMİNDE HANGİ BİLGİLERE ULAŞILIR?

Öğrencilerin not bilgileri, Öğrencinin devamsızlık durumu, Takdir- Teşekkür hesaplama, Haftalık ders programı gibi öğrencinin hayatını kolaylaştırabilecek her türlü veri E-okul platformu içinde yer alıyor. Öğrencininin durumunu merak eden veliler de öğrencisi ile ilgili bilgiye e-okul vbs ile giriş yaptıktan sonra ulaşabiliyor.

Ayrıca öğrenciler 8 Haziran'da alacakları karnedeki notlarını da eokul sisteminde görüntüleyebiliyorlar.

Haberin Devamı

TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA

70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

E-OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...