Cadde Ebru Şallı: Harun’dan onay almıyorum

Ebru Şallı: Harun’dan onay almıyorum

14.06.2018 - 18:27 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Uğur Akkuş’un eşinden boşanmasıyla aşkına doludizgin devam eden Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan eski manken, özel hayatına dair soruları yanıtladı.

Ebru Şallı: Harun’dan onay almıyorum

Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’un eşinden boşanmasıyla ilgili, “Dört yıldır süren bir dava var. Benim çok dışımdaydı. Sonuçta onun da iki çocuğu var, benim de. Uğur Bey'in daha önce de kız arkadaşları vardı. Bu şekilde duyulmadı, benden dolayı bu kadar duyuldu. Sonuçta 4 yıldır ayrı olan bir erkek. Daha önceki ilişkilerinde de bir takım sıkıntılar yaşamışlar ama basına yansımamıştı. Benden dolayı basına yansıdı. Kesinlikle yuva benden dolayı yıkılmadı. Bunu çok içtenlikle söylerim. Benden dolayı olsa neden 3,5 yıl önce dava açılmış olsun? Ayrıca 4-5 yıldır bekar olan bir erkek. Ben sustum. İşime gücüme, çocuklarıma baktım. Evet beraberliğim devam etti. Dava sürecinden dolayı sizlerin karşısına çıkmak istemedik. Ama bundan sonra rahat rahat göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ONDAN ONAY ALMIYORUM"

Parmağındaki yüzüğü dikkat çeken Şallı'ya düğün soruları yöneltildi. Eski manken, “Yok öyle bir şey, nereden çıkartıyorsunuz? Bilemeyiz ki yarınımız belli değil" ifadelerini kullandı.

Uğur Akkuş'la aynı evde yaşamadıklarını belirten Şallı, eski eşi Harun Tan'ın ilişkisi hakkındaki yorumu sorulunca, “Onun bir yorumu yok. O zaten benim yanımda. Aramız iyi, bir sıkıntı yok. Birlikteyiz sürekli. Çocuklar olunca biliyorsunuz ki. Ben ondan onay almıyorum sonuçta. Tabii insan bir takım şeyleri paylaşır. Öyle bir şey konuşmadık" dedi. (Sözcü)