Ege Ege’de derbi ateşi

Ege’de derbi ateşi

25.10.2018 - 20:55 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta deplasmanda sonuncu Kardemir Karabükspor’u 4-0 yenerek çıkışa geçen Altay, bugün son olarak Afjet Afyonspor engelini 3-0’la geçen Denizlispor’u konuk edecek

Ege’de derbi ateşi

Spor Toto 1. lig’de son haftaların formda iki Ege temsilcisi Altay ve Denizlispor bugün İzmir’de kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Atatürk Stadı’nda oynananacak Ege derbisi saat 19.00’da başlayacak. Ev sahibi siyahbeyazlılarda sakatlığı süren stoper İbrahim Öztürk mücadelede forma giyemeyecek. Konuk Denizlispor’da ise kasığında yırtık meydana gelen sağ kanat Ziya ile tedavisi süren Tisdell, 18 kişilik kafilede yer almayacak. Yine sakatlığı bulunan forvet Burak’ın durumu maç saatinde netleşecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı ve misafir tribünü 27.5 TL olarak belirlendi. Denizlispor’un deplasmanlarda iyi sonuçlar elde ettiği ifade eden Altay Teknik Direktörü Alper Avcı, taraftarın desteği ile 3 puan alan tarafın kendileri olacağını söyledi. Avcı, “Rakibimiz kontratak futbolunu iyi oynuyor. Etkili oyunculara sahipler. Dikkatli olup, kayıp yaşamak istemiyoruz” dedi. Afyonspor maçında yeşil-siyahlılarla ilk galibiyetini alan deneyimli teknik adam Yücel İldiz ise, “İzmir’de kendi futbolumuzu sahaya yansıtacağız. İyi durumdayız, seri galibiyetlerle tırmanışımızı sürdürmeyi istiyoruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Altınordu’da Ogulcan dönüyor

Spor Toto 1. Lig’de Eskişehirspor’u 2-0 yenerek galibiyet hasretine son veren Altınordu’da Osmanlıspor deplasmanı öncesi orta saha Oğulcan’ın cezası bitti. Eskişehirspor karşısında kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Alican’ın yerine Oğulcan’ın Ankara’da görev yapacağı bildirildi. Kasığından sakatlanan forvet Kemal’den de yararlanamayacak olan kırmızı lacivertlilerde geçirdiği ağır gribal enfeksiyonu atlatan stoper Hasan’ın ise tamamen iyileştiği ifade edildi. Bu sezon dış sahada oynadığı 4 maçta galip gelemeyen Altınordu, Balıkesirspor Baltok, Kardemir Karabükspor ve Hatayspor’la berabere kalıp, Gazişehir Gaziantep’e 1-0 yenildi. Osmanlıspor ise iç sahada kötü bir performans sergiledi. Osmanlıspor evinde oynadığı 4 karşılaşmanın sadece 1’ini kazanırken, 3 müsabakadan puansız ayrıldı.