Aydın Ege'nin İncisi Lansman Gecesinde Tanıtıldı

Ege'nin İncisi Lansman Gecesinde Tanıtıldı

12.12.2016 - 21:41 | Son Güncellenme:

.

Egenin İncisi Lansman Gecesinde Tanıtıldı

Eski Köy Garajı arazisi üzerinde yapımı başlanan İnci Yaşam Projesi, Sanayi Kooperatifi Salonu’nda düzenlenen görkemli Lansman gecesiyle halka tanıtıldı.

Kaymakam Mehmet Okur’un, onur konuğu olduğu ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ev sahipliği yaptığı Lansman gecesi, Nazilli’nin siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Binası Gold salonunda gerçekleşen İnci Yaşam Lansman gecesinde İnci Yaşam Projesinin tanıtımı yapıldı. Orkestra Alevra’nın müzikleri ve şarkıları ile renklenen gecede, Nazilli Belediyesi Halk Oyunları topluluğu Otantik Zeybek ekibi ile gösterilerini sundu. Gösterilerin ardından gecenin onur konuğu olarak konuşmasını yapan Kaymakam Mehmet Okur “Bildiğiniz üzere Nazilliden ayrılıyorum. Yeni görev yerim olan Beylikdüzü’ne gidiyorum. Bu gün burada her birinize de veda etme fırsatı yaşadığımdan dolayı benim için ayrı bir önem taşıyor. Buradaki görev sürecim boyunca Ben hakkım geçtiyse hepinize gani gani helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı helal ediniz. Buradan gidiyorum ama kalbim hep sizlerle. Nazilli’de gerçekten güzel projelere imza attık. Güzel projelerin gerçekleşmesine şahit olduk. Aynen bu projedeki gibi. Bu projenin temelinin atılışını da görmeyi çok istiyordum. Ama ne yazık ki bu mümkün olamayacak. Beylikdüzü’ne yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum. Kapım sonuna kadar her birinize açık” ifadelerini kullandı.

DEV EKRANLARDAN PROJE TANITILDI
Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’un veda konuşmasının ardından İnci Yaşam Projesinin Mimarı Kurtul Erkmen proje hakkında bilgi verdi. Projenin tanıtımı salonda kurulan dev ekranlardan görsel olarak yapıldı. Projenin konseptini anlatan Erkmen, iyi bir projenin kendi kendinei anlatan bir proje olduğunu vurguladı. Yeni Yapı Siyosu İsmail Hakkı Özkurt İnci Yaşam projesini Ege Bölgesi’nin en eski yerleşim merkezlerinden olan Nazilli’de gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Geçmişi, antik çağlara kadar dayanan İçinde barındırdığı tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle, burada yaşayan herkesi şanslı kılan bir kent, Nazilli. Biz de Yeni Yapı olarak, böylesine değerli bir bölgeye, Ege’nin incisi Nazilli’ye yatırım yapmaktan ve bölgeye daha da değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yüksek yatırım potansiyeli sunan projemiz, Nazilli’nin tam merkezinde, belediye binasına yaklaşık 100 metre uzaklıkta, şehirle iç içe bir arazi üzerinde bulunmaktadır. Dolayısıyla projemizi bölgedeki diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi de lokasyonu. Bu lokasyon avantajıyla konseptimizi oluştururken istedik ki; Nazilli halkının karşısına “bildikleri gibi” değil, “bekledikleri gibi’’ bir projeyle çıkalım. Ege’nin incisi Nazilli ‘de, İnci Yaşam projesiyle ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturalım. Bu düşünceyle hayata geçirdiğimiz projemizin her detayı özenle çözüldü. Amacımız, topraklarının bereketiyle, her zaman cömertliğini sergileyen Nazilli’de yaşıyor olmanın ayrıcalığını, İnci Yaşam’ın yenilikleriyle taçlandırmak” dedi.

108 KONUT 60 TİCARİ ÜNİTE
İnci Yaşam Projesi’nin teknik özellikler ve teslim sonrası hizmetleri kapsayan konsepti hakkında özet bilgiler aktaran İsmail Hakkı Özkurt’un “İNCİ YAŞAM da 108 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunacak. Proje alanının tümü, arazi çevresinde çakılacak 350 adet fore kazığın, yatay toplamında 10 km.yi bulan ankraj uygulamasıyla oluşturulacak iksa duvarı ile 15 mt. derinliğe kadar inecek. Bu 15 mt. derinlikte toplamda 3 adet zemin altı kat inşa edilecek. Yapılan detaylı zemin etüd ve geoteknik çalışmalar sonucunda, bina taşıyıcı sistemi, deprem bölgesi sınıfı göz önünde bulundurularak, yönetmeliklere uygun şekilde radye temel ve plak döşeme sistemi olarak projelendirildi. Zemin altında bulunan -3. ve -2 . Katlarda inşa edilecek otopark alanları ile hem daire sahiplerinin hem de ticari ünitelerin otopark ihtiyacı karşılanmış olacak. Zemin katta yer alan ticari ünitelerimiz, proje alanı çevresinde bulunan yollar ile hem zemin olarak, arazi eğimine uygun şekilde tasarlanmıştır. Ticari ünitelerin kullanım fonksiyonuna bağlı olarak, tüm teknik alt yapısı projelendirilme aşamasında çözülmüştür. Böylece havalandırma, enerji kesintisi, su kesintisi, güvenlik, temizlik ve bunun gibi sorunların yaşanmayacağı, profesyonel bir yönetime sahip İNCİ gibi bir ÇARŞI ortaya çıkacak. İNCİ ÇARŞI ’nın üzerinde ise A ve B blok yükselmekte, her blokta 54 adet konut bulunacak. Normal katlarda bulunan ve toplamda 84 adet olan 2+1 ve 3+1 daire tipleri haricinde, Nazilli şehir manzarasına sahip teraslı 12 adet çatı dubleksi daire, ve şehrin kalbinde çocukların bahçelerinde güvenle oyun oynayabileceği, açık havada aileniz ve misafirlerinizle yemek yiyebileceğiniz özel bahçeli 12 adet dubleks daire bulunacak. İNCİ YAŞAM’ DA konforlu yaşamınıza adım attığınızda, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, sauna, buhar odası, fitness center, eğlence alanları, cafe, açık-kapalı çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanları, 150 mt. koşu ve yürüyüş parkuru ev sahiplerini bekliyor olacak. İNCİ YAŞAM ’da imkanlar sınırlı kalmayacak ev sahiplerinin isteğine bağlı olarak, otel konforunda hizmet alabilecek Projemizi hayata geçirdiğimizde, ev sahiplerimize son derece kaliteli bir yaşam alanı oluşturmuş, karlı bir yatırıma imza atmalarını sağlamış ve böylece amacımıza ulaşmış olacağız. 2 konunun altını özellikle çizmek istiyorum. İlki projemiz NAZİLLİ BELEDİYE’si güvencesi altında yapılmaktadır. İkincisi ise, lansmana özel 398.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan İNCİ YAŞAM 24 ayda sahiplerine teslim edilecektir. Bu ortamı oluşturan Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Haluk Alıcık Bey’ e ve siz değerli konuklarımıza lansman programımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyorum.Nazilli halkına layık, elit, prestijli bir yaşama açılan kapı, İNCİ YAŞAM ve İNCİ ÇARŞI‘nın herkes için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Babasının kurduğu Yeni Yapı İnşaat’ta yönetim kurulu başkanı olarak hizmet vermeye başlayan, aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi’nin müteahhidi olduğu gibi yurt içi ve yurt dışında yapılan önemli yapıların mimarlığını yapan Mehmet Naci Topsakal Nazilli’de olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, bu projenin altına imza atmış olmaktan onur duyduğunu söyledi. Topsakal “Nazilli gerçekten çok güzel bir şehir. Rabbim Nazilli’ye cömert davranmış. Bizde bu güzel şehre kazandıracağımız bu güzel projenin altına imza atmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Nazilli’ye hayırlı olsun” dedi.

Gecenin son konuşmasını yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise “Nazilli belediyesi ve yeni yapı firması işbirliği ile hayata geçirdiğimiz “inci yaşam” projemiz nazilli için yepyeni bir katma değer olacaktır. Bu proje Nazilli’ye ait özel yapı konseptiyle ege bölgesinde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Nazilli belediyesi olarak tıpkı diğer yaptığımız Nazilli’nin ilkleri gibi bir farklılık olacaktır. Nazilli’de ilk defa yapılan orta ve alt ölçekli gelir sahibi vatandaşlarımızı ev sahibi yaptığımız Nazkent toplu konutları gibi, Türkiye ‘de bir ilke imza attığımız Alzheimer merkezi gibi, Kentsel dönüşüm kapsamında Nazilli belediyesi güvencesi ile yeni konutlar edindirdiğimiz ve şuan adını belirtmediğimiz, ancak nazilli belediyesi kalitesi ve katkısı ile nicelerine ulaştığımız birçok proje gibi fark yaratacağız. Nazilli belediyesinin imzası ile marka şehir nazilli farkını şehrimizde inşa edeceğimiz bu proje; Özel tasarımı ile şehrimizin bir cazibe merkezi olmasına katkı sağlarken, içinde bulunan konutlardaki otel konforu da, kişisel yaşam kalitesi için ayrıca bir değer oluşturmaktadır. 2 katlı kapalı otoparkı, 60 ticari alan,108 konut, kendine has özel çarşı ve belli katlar da bulunan bahçe havası ile yepyeni bir yaşam alanı olan bu özel yapı, proje adında da olduğu gibi Nazilli’nin ve egenin “incisi” olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde, Nazilli belediyesi güvencesi ve farkı olan “inci yaşam “projemizin Nazillimize ve değerli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.