Ege 100’üncü yıla özel kutlama

100’üncü yıla özel kutlama

05.11.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl kutlamaları Dora Magazin’in ev sahipliğindeki unutulmaz brunch etkinliğiyle taçlandı”

100’üncü yıla özel kutlama

İzmir, 29 Ekim 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Bu özel gün, Dora Magazin’in ev sahipliğinde gerçekleşen unutulmaz bir brunch etkinliği ile taçlandı. Etkinlikte toplanan gelir, ERDODER İzmir Şubesi’ne bağışlandı. Cemiyet hayatı, iş dünyası ve İzmirli influencer’lar, bu anlamlı etkinlikte bir araya geldiler. Küçük Kulüp Alyans Restoran, keyifli geçen brunch etkinliğinden tam not alırken, günün sesi olarak sahneye çıkan Duygu Yaparsoy etkinliğe renk kattı. Katılımcılar, duygu dolu anlar yaşadı ve İzmir Marşı’nı coşkuyla söyledi, bayraklarıyla bu özel anı paylaştı.

Haberin Devamı

Değerli katılımcılar uzmanlık alanları hakkında konuşma yaptı.

Novar Poliklinikleri Yönetim Kurulu Başkanı Damla Demir Yılmaz, kadınlara sağladıkları istihdam ve doğallığa dönüşen güzellik trendleri hakkında bilgi vererek, Novar Poliklinikleri ile ilgili önemli bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Mimar ve Artavcı Mimarlık Kurucusu Mahmut Avcı, kendi alanı olan mimarlık ve Yeşil Sertifika konularında dinleyicilerle tecrübelerini ve görüşlerini paylaştı. Ege Bölgesi’nin deprem riski ve mimarlık hakkında bilgi vererek, yeşil sertifikanın önemini vurguladı.

 

100’üncü yıla özel kutlama

Cumhuriyet etkinliği, ERDODER İzmir Başkanı Işılay Dede’nin Dora Magazin İmtiyaz Sahibi Ceren Ağca’ya plaket vermesiyle sona erdi. Bu özel günün anlamını ve birlikteliği yansıtan etkinlik, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama adına büyük bir katkı sağladı. ERDODER İzmir Şubesi’ne yapılan bağış, toplum için faydalı çalışmalara destek olacaktır.

Haberin Devamı

100’üncü yıla özel kutlama