Ege 14’üncü proje Turgutlu’ya

14’üncü proje Turgutlu’ya

23.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in 12 ilçesindeki 13 projesi ile 150 bin kişiye yeni bir hayatın kapılarını açan Ege-Koop, son olarak Manisa Turgutlu’da 165 milyon liralık yatırıma imza attı

14’üncü proje Turgutlu’ya

Ege Koop’un İzmir dışındaki ilk projesi “Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri” yıl sonunda tamamlanıyor. İnşaat maliyetlerine yüzde 180 zam geldiği günümüzde 165 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Tarım ve sanayisi ile parlayan bir yıldız olan, Türkiye’nin her yerinden göç alan Manisa Turgutlu’da başlattığımız, 6 tipten 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projemizi son aşamaya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Ege Koop’un 40 yıllık geçmişine gurur duyulacak çok fazla başarıyı sığdırdığını belirten Aslan, şöyle devam etti :
“İzmir’in 12 ilçesinde tamamladığımız yeni kentlerle, kentleşme tarihinde ve üniversitelerde tez konusu olabiliriz. 5 milyon metrekarede, 150 bin kişinin yaşam sürdürdüğü 13 modern proje hayata geçirdik. Kısa süre sonra çok özel yeni projelerle devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Dönüşüm gururu

Projenin yüklenici firması Ergüller İnşaat’ın sahibi Murat Ergül’e de teşekkür eden Aslan, “Gerçekleştirdiğimiz bu proje, iddia ediyorum ki emsalleri ile mukayese edilemeyecek kaliteye sahip. Öte yandan Ergüller İnşaat, 30 Ekim depreminden sonra Bornova Belediyesi’nin ruhsatını verdiği ilk kentsel dönüşüm projesine de başladı” dedi.