Ege 15 bin Aydınlı iftarlarda buluştu

15 bin Aydınlı iftarlarda buluştu

02.04.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Köşk Yavuzköy Mahallesi’ndeki iftar programına katılan Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu, “Ramazan’ın bereketini ve dayanışmayı birlikte yaşıyoruz” dedi.

15 bin Aydınlı iftarlarda buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında kentin birçok noktasında düzenlediği iftar programlarına devam ediyor.
Önceki gün il genelinde 8 ayrı noktada iftar programı düzenlenerek 15 bin kişiye iftar yemeği verildi. Efeler Atatürk Kent Meydanı ile Yeniköy Mahallesi; Söke Bağarası Mahallesi; Karacasu Ataeymir Mahallesi; Köşk Yavuzköy Mahallesi; Yenipazar Donduran Mahallesi; Nazilli Yıldıztepe Mahallesi ve 23 Nisan Parkı’nda iftar sofraları kuruldu.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, Köşk Yavuzköy Mahallesi’ndeki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu’na; CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Millet İttifakı ilçe başkanları ve muhtarlar da eşlik etti. Birlik ve dayanışmayı yansıtan iftar sofraları için memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu da, ‘‘Ramazan’ın bereketini, birlik ve dayanışmamızı yansıtan sofralarımızda paylaşmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Halk Ekmek pideleri 5 lira

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayında Aydınlılara uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. İftar sofralarının olmazsa olmazı Ramazan pidesi, 5 liradan satışa sunuluyor. Kentin birçok noktasında bulunan Halk Ekmek satış noktalarında uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar, Halk Ekmek uygulamasından memnun olduklarını dile getirerek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.